Tudi Halo bo dobil obsežno enoigralsko kampanjo, ki so jo ustvarili modderji

Ko beseda nanese na večje enoigralske kampanje, ki so jih skozi leta skupaj spravili modderji, za temi projekti največkrat franšizi Fallout in The Elder Scrolls, saj je njun razvijalec Bethesda eden redkih, ki omogočajo takšno stopnjo ustvarjanja vsebine iz strani uporabnikov. Vendar pa obstajajo izjeme: mod desetletja je bil denimo zgrajen znotraj starodavnega pogona igre Gothic 2, sedmerica talentiranih oblikovalcev pa zdaj dela na ambicioznem projektu RedShift, ki bo ustvarjen znotraj pogona igre Halo in zbirke Master Chief Collection.

Za RedShift smo dobili prvi obetaven napovednik, ki nam da vedeti, da se bo mod odvijal znotraj že ustaljene zgodovine iger Halo, tako da nam bodo zopet nasproti stali Covenanti, napovedovalec pa naznani, da bo mesto dogajanja nek nov Halo obroč. Kratki kadri pokažejo različne ekosisteme, kjer se eden od njih nahaja tudi pod vodo ter nekaj vožnje z Warthogom, ni pa še znano koga bomo igrali in kakšen bo naš glavni objektiv.

RedShift bomo lahko igrali povsem samotarsko ali pa v navezi še s tremi drugimi igralci. Napredek moda lahko spremljate na strani ModDB, avtor pa je že zdaj zapisal, da so še zelo daleč stran od končnega izida, a da so deli igre že povsem igralni in da so načrtovali večjo prezentacijo na nekem dogodku, ki pa je bil odpovedan. Za novosti lahko vedno obiščete tudi njihov Discord kanal.

Halo igralci, predvsem tisti, ki obožujejo enoigralske kampanje, krvavo potrebujejo kakšen košček nove vsebine. Zadnji uradno poglavje Halo serije, Infinite, ni prineslo želenih rezultatov in poleg kratke enoigralske kampanje je tudi večigralski del naletel na svojo vrsto težav. Razvijalec 343 Industries naj bi zdaj delal na povsem novem delu franšize, tako da je bila očitno opuščena ideja o nenehnem dostavljanju nove vsebine v Infinite, a kdo ve kdaj o tem prihajajočem poglavju slišimo in ugledamo kaj uradnega.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime