Naslednji Assassin’s Creed jutri dobiva uradno predstavitev, a na splet je že ušel datum izida

Od zadnjega večjega dela serije Assassin’s Creed, podnaslovljenega Valhalla, so zdaj pretekla že štiri leta in čeprav smo vmes dobili ločeno igro Mirage, je večina ljudi čakala na naslednje polnopravno poglavje franšize, ki je bilo do sedaj znano samo kot Codename Red.

Ubisoft je temu naslovu, ki nas bo prvič v seriji odpeljal v obdobje starodavne japonske, nadel uradno ime Assassin’s Creed Shadows, ob to pa je začrtal tudi datum 15. maj, ko bomo ob 18.00 dobili prvi uradni napovednik tega naslova.

Že v X objavi je zapisano, da kakšnega posnetka igranja ni za pričakovati, saj bo Ubisoft to verjetno prihranil za svojo junijsko predstavitev Ubisoft Forward, a oboževalci franšize so veseli že tega, da je bil naslov potrjen in da ni ostal ujet znotraj razvojnega pekla.

Kmalu po najavi na X-u je nekdo skočil na Ubisoftovo spletno stran in tam ujel zapis, da namerava Shadows iziti na vseh konzolah, razen Xbox One, a je nato leaker shinobi602 njegovo trditev zavrgel. Tole zna tako biti prvi Assassin’s Creed, ki bo izšel zgolj na PC-ju in aktualni generaciji konzol, kar zna njegov odprti svet še razširiti in, vsaj tako upamo, posejati z malce bolje zamišljenimi stranskimi opravki, ki jih je bilo že v Valhalli čisto preveč.

Nekdo drug je nato pod opisom YouTube premiere opazil datum izida, ki naj bi se zgodil 15. novembra 2024. Na uradno potrditev nam ne bo treba dolgo čakati, saj se bo premiera zgodila že jutri, v vrsto za ogled pa se lahko postavitev v zgornjem YouTube okencu.

To seveda ni edini Assassin’s Creed, ki ga ima trenutno v razvoju Ubisoft. Leta 2022 so potrdili še razvoj mobilne igre Jade, ločeno pa dela tudi na igri Hexe, ki ima izjemno zanimivo tematiko čarovnic, za razliko od Shadows pa ne bo RPG.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime