Tule je prvi dražilnik za Call of Duty: Black Ops 6

Activision Blizzard in njegov novi lastnik Microsoft se pripravljata za zagon novega poglavja franšize Call of Duty, ki je bila tista glavna stvar, da se je Microsoft sploh odločil za tega založnika odšteti tako visoke zneske denarja. Call of Duty preprosto mora vsako leto prinesti novo poglavje in čeprav je marsikdo že pošteno sit teh neskončnih nadaljevanj, se vsako od teh tudi presneto dobro proda, govorice pa pravijo, da naj bi letošnji del že na datum izida skočil tudi na storitev Game Pass.

Po nekaj tednih namigovanj in ugibanj je Activision včeraj pokazal prvi dražilnik, nakar pa tudi uradno potrdil naslednji del franšize. In ta se bo imenoval preprosto Call of Duty: Black Ops 6.

Morda je kdo izmed vas presenečen, da je ločena Black Ops serija teh iger napredovala že do šestega dela, a od prvega poglavja je zdaj preteklo že 14 let, kar v dimenziji Call of Duty cela večnost in vsakoletni izidi pripeljejo do takšnega končnega rezultata. V bistvu se serija Black Ops štorijalno začne že leta 2008 z igro Call of Duty: World at War, nakar skozi nadaljnje dele spremljamo zgodbe likov kot so Frank Woods, Alex Mason in Viktor Reznov.

Včerajšnji dražilnik je zelo kratek in pokaže samo gručo ljudi, ki se spravi na goro Rushmore, nakar skozi kamnite obraze ameriških predsednikov obesi napise, ki skupaj tvorijo stavek: “Resnica laže”. Očitno bomo tokrat nastopali v vlogi nekih upornikov in dražilnik, ki zamegli obraze, bi znal namigniti, da se bo Black Ops 6 odvijal v moderni dobi, kar je v nasprotju s prejšnjimi govoricami, da naj bi skočili v začetek devetdesetih, ko se je odvila Zalivska vojna. Spočeta je bila tudi uradna spletna stran, kjer si lahko ogledate dražilnik in brskate po zanimivo zasnovanem katodnem televizorju.

Activision bo o Black Ops 6 veliko več povedal na naslednji Xboxovi predstavitvi, ki se bo odvila 10. junija in za napovednike ter druge dodatne novice je bila organizirana kar ločena predstavitev, ki naj bi trajala nekje eno uro.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime