Warhammer 40K: Rogue Trader napovedal prvi dodatek

Warhammer 40K: Rogue Trader, najnovejši naslov razvijalca Owlcat Games, je izšel decembra lani in gre več ali manj po korakih predhodnih iger tega razvijalca. To pomeni, da je večino igričarske baze ob izidu očaral s svojo globino naprednih sistemov igranja fantazijskih, oziroma v tem primeru, znanstvenofantastičnih vlog, hkrati pa so igralci dobili zvrhan koš raznoraznih hroščev, ki jih razvijalec pridno odpravlja, a vse to seveda zahteva svoj čas.

Bolj potrpežljivi veterani Owlcat iger zato po izidu pametno počakajo nekaj mesecev, da so pobiti tisti največji žužki, tisti bolj pretkani pa počakajo še kakšno leto po izidu, saj je takrat navadno zaključen razvoj vseh dodatnih DLC-jev. Prvi od teh, Void Shadows, je bil napovedan nedavno in tole bo mesnata razširitev, ki bo ponudila do 15 ur igranja dodatne vsebine.

Void Shadows obljublja veliko, saj nas bo pričakala povsem nova in baje vznemirljiva zgodba, ki jo bomo večino spremljali na krovu lastne vesoljske ladje. V globočinah te se je namreč naselila nova grožnja, ki jo predstavlja kult Genestealer, ta pa naši zvesti posadki kvari preko zlonamerne kode, s čimer predstavljajo resno grožnjo ne samo nam in rodu von Valancius, ampak tudi veri v nesmrtnega Imperatorja.

Česa takšnega na domačih tleh preprosto ne bomo trpeli, zato bo treba te zlikovce odpraviti. Tule nam bo zelo prav prišel nabor novih zaveznikov Death Cult, njihova glavna predstavnica Kibellah pa se bo lahko pridružila v naš nabor spremljajočih kompanjonov in z njo bo moč spočeti tudi osebno razmerje, ki bo kulminiralo v čisto pravi romanci.

Void Shadows izide 8. avgusta in to je šele prvi DLC, ki ga prinaša s sabo sezonska prepustnica te igre. Če bodo tudi vse naslednje razširitve tako obilne, potem nam vsebine ne bo kmalu zmanjkalo, cena pa zaenkrat še ni znana. Igra je trenutno sicer močno znižana: na Steamu si jo lahko pridobite za 34,99 €, enaka cena pa velja za PlayStation različico.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime