Dvojec iger Octopath Traveler prispel na servis Game Pass

Založnik Square Enix je nedavno napovedal večjo spremembo finančne strategije, saj je kruta resnica današnjika, da se preprosto ne moreš več zavezati samo eni konzoli in njihovi platformi ter si s tem odrezati lep delež potencialnih kupcev. V prihodnosti lahko tako od njih pričakujemo izid iger sočasno na konzolah in PC-jih, spremembe pa so se začele odvijati tudi pri že izdanih naslovih.

Čez noč smo tako na servis Game Pass dobili dvojec spoštovanih starošolskih RPG-jev Octopath Traveler 1 in 2, ki ju lahko že zdaj prenesemo in začnemo s preigravanjem. Serija Octopath Traveler nosi pikslasto podobo in s tem spomini na zgodnje verzije franšize Final Fantasy in čeprav morda igra na prvi pogled izgleda ostarelo, je v gibanju videti naravnost čudovito, saj so animacije moderne, osvetlitev scen pa priskrbijo neverjetno žive podobe, ki bodo zaigrale na strune nostalgije tistim, ki so takšne zadeve preigravali na konzolah PlayStation 1 in 2.

Ne samo, da sta se igri pojavili na platformah, ki jih prej nista obiskali, Square Enix je priskrbel še posodobitev za drugi del, ki doda posebni igralni način Extra Battles. Do tega dobimo dostop po preigravanju glavne kampanje in nam omogoči dostop do posebnih bitk, kjer nam na drugi strani stojijo unikatni sovražniki, nove variante šefov in celo liki, ki smo jih srečali v prvi igri.

Originalni Octopath Traveler je po novem zdaj na voljo tudi na konzolah PlayStation 4 in 5, kjer zase zahteva 60 €, a naročniki storitve PlayStation Plus lahko preko popusta igra izmaknete za slabih 40 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime