Meta Quest 3 dobiva novo Hitman igro

Razvijalec IO Interactive je franšizo Hitman za nekaj let postavil na hladno, saj trenutno dela na dveh večjih projektih: eden od teh naj bi skočil v fantazijske vode, drugi pa bo narejen po licenci Jamesa Bonda. Gologlavi agent 47 se bo tako pojavil samo v kakšnih manjših partnerskih naslovih in na enem izmed teh dela studio XR Games, ki je včeraj za VR sistem Meta Quest 3 najavil nov Hitman naslov.

Stvar v bistvu ni nova, saj je polno ime igre Hitman 3 VR: Reloaded. Tretji del sage Hitman je izšel leta 2021, nakar je razvijalec trilogijo združil pod skupnim imenom World of Assassination. Tretji del je bil sicer že na voljo za VR igranje preko sistema PSVR za konzolo PlayStation 4, ta nova predelava pa bo ekskluzivno zavezana samostojni napravi Meta Quest 3.

Dobili samo kratki dražilnik, igra pa naj bi bila od temeljev navzgor zgrajena ponovno in to specifično za nova VR očala. S tem bomo dobili tudi nekoliko drugačen “cel shaded” stil grafike, XR Games pa obljublja, da bo nivo interaktivnosti na takšni stopnji, ki ga v Hitman igrah še nismo izkusili. Poigrali se bomo lahko s celim kupom okoliškega predmetovja, ki ga bomo nato lahko zalučali v stene ali pa obraze stražarjev in končno bomo v Hitman igri v vsako roko poprijeli srebrno pištolo in se spravili v karnažo.

Hitman 3 VR: Reloaded izide enkrat letos med poletnimi meseci, prednaročila pa zahtevajo ceno dobrih 25 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime