Fallout 76 bo danes prvič razširil svojo mapo

Fallout v televizijskem formatu je bil tako uspešen, da ne bi bil začuden, če ni Microsoft podzaložniku Bethesdi zapovedal, da ekipo, ki že dolgo dela na konceptu za Fallout 5, pošteno razširi in s tem pohitri razvoj. Med tem časom pa se bomo morali zaposliti s preigravanjem večigralskega dela Fallout 76, ki je na trgu že vse od leta 2018, med tem časom pa so se igralci lahko sprehajali le skozi eno mapo in občasno obiskali posebej ustvarjene ločene predele znotraj dodatkov Expeditions.

Te stvari se zdaj spreminjajo, saj bo Fallout 76 dobil prvo pravo razširitev mape v svoji zgodovini. Dodatek Skyline Valley nas bo odpeljal v nacionalni park, imenovan Shenandoah National Park in ta obstaja tudi v resničnem življenju, medtem ko je samo ime DLC-ja povzeto po več kot 100 kilometrov dolgi poti Skyline Drive, ki nas vodi skozi središče parka.

Prvi napovednik za dodatek Skyline Valley predstavi raznoliko, gozdnato okolico, ki vsebuje nek rdeč filter. Igralce čaka veliko nevarnosti v obliki dobro znanih mutantov in okoli hodečih robotov, obiskati pa bo moč povsem nov podzemni bunker Vault 63, ki bo vseboval svoje skrivnosti in zgodbo. Poleg tega se bo treba spopasti s popolnoma novo nevarnostjo, imenovano The Lost, ki so nekakšna posebna različica Ghoulov.

Ko smo že pri teh: Ghouli so na račun serije in mojstrskega igranja Walterja Gogginsa postali tako popularni, da nam bo Bethesda ponudila tudi igranje skozi njihove oči. Sicer bomo igro še vedno začeli kot navaden prebivalec Vaulta 76, a se bomo pri stopnji 50 zavezali k drugačnemu življenju in se spremenili v Ghoula. Te odločitve kasneje ne bo možno spremeniti in bo s sabo prinesla razne pluse in minuse: kot Ghoul bomo denimo odporni na radiacijo, a nas bo frakcija Brotherhood of Steel gledala postrani.

Tako kot vse razširitve doslej bo tudi Skyline Valley za igranje povsem brezplačen. Izid je načrtovan že za danes, 12. junija ob nekje 19.00, na spremembo v Ghoula pa bo treba še malce počakati, saj ta novost v igro prispe šele enkrat na začetku 2025.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime