Serija Arcane dobila dražilnik za 2. sezono, ki bo hkrati tudi zadnja

Serija Arcane je še ena od televizijskih uspešnic, ki svojo zgodbo črpa iz bogate štorijalne podlage videoigre. V tem primeru je to večigralska MOBA igra League of Legends, ki med nami obstaja že vrsto let, popularnost pa ji kar noče in noče upasti.

Posebnost serije Arcane je dejstvo, da te niso gledali samo privrženci LoL-a, ampak tudi povsem navadni gledalci, ki so pozdravili zanimivo zgodbo sester Vi in Jinx, hkrati pa so se čudili izjemno dobri animaciji, ki ima svoj poseben grafični slog, a je obenem praktično filmska.

Netflix je bil nad visoko gledanostjo in pozitivnimi ocenami seveda navdušen in je razvijalcu Riotu zagotovo ponudil tone denarcev, da se je ta spravil v delanje nove sezone. Po treh letih je zdaj tale pripravljena na nov dražilnik, ki smo ga dobili včeraj.

Kot lahko vidimo gre za direktno nadaljevanje dogodkov iz prejšnje sezone, tako da bosta zopet glavni vlogi nosili Vi in Jinx, vsaka od njiju pa se je zavezala svojemu mestu: Piltoverju in Zaunu. Vi ima vsega dovolj zato se je odločila ujeti svojo izmuzljivo sestro, hkrati pa ne bi imela nič proti, če bi nevarna substanca Shimmer šla rakom žvižgat. Dražilnik nam predstavi še nekatere druge heroje, ki bodo znani igralcem League of Legends, saj lahko v videu vidimo Ekkoja, Caitlyn, Warwicka in Singeda.

2. sezona na Netflix pride novembra in bo hkrati za to serijo tudi zadnja. Christian Link, soustvarjalec serije, je na uradnem League of Legends YouTube kanalu povedal, da so imeli že od začetka zamišljeno specifično zgodbo, ki se bo v primeru serije Arcane zaključila z 2. sezono. Christian pa oboževalce miri z besedami, da je tole zgolj prva zgodba, ki jo nameravajo povedati iz rodovitne zgodovine dežele Runeterre, tako da imajo očitno že zdaj začrtane plane za nove serije in morda celo celovečerne filme. Glede na to, da ima LoL na zalogi več kot 160 različnih herojev, jim materiala ne bo kmalu zmanjkalo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime