Šef Twitcha poskuša pokazati nove funkcije platforme, a se ne more izogniti razgaljenim ženskam

Dan Clancy je marca lani postal novi izvršni direktor Twitcha in ob njegovem prihodu je platforma doživela vrsto sprememb. Najbolj odmevna se je tikala pravilnika glede golote, ki se na Twitchu nenehno spreminja in nikoli ne zna zadeti tiste sladke točke, ki bi bila sprejemljiva za vse: bodisi so pravila preveč ohlapna in hitro se na prenosih v živo pojavijo ženske, ki imajo na sebi komaj kakšno krpico oblačil ali preveč stroga, zaradi česar lahko streamerja dohiti kazen, čeprav je po nesreči za sekundo pokazal sličico razgaljenega telesa.

60-letni Dan Clancy pa se je lotil tudi sprememb glede načina obratovanja Twitcha in kako lahko njegovi uporabniki gledajo vsebino. Dan se zaveda, da čedalje več ljudi prenose v živo spremlja preko telefona in da ta generacija gledalcev svojo vsebino konzumira v vertikalnem položaju, ki ga poznamo preko platform tipa TikTok in Instagram.

Dan je novo funkcionalnost aplikacije pokazal v družbi Twitch streamerja NateGentile7 in čeprav so bili vertikalni posnetki pravilno predstavljeni, so se gledalci hitro začeli norčevati iz vsebine, ki jo je kazal Dan. Kamorkoli je Dan skočil, tam se je izrisala podoba mlade ženske, ki se je bodisi ravno pripravljala za prenos v živo preko sedenja v bazenu ali pa je kazala razgaljene prsi in gledalce napovedovala, da se pridružijo njenemu prenosu v živo. Dan začne hitro tapkati po zaslonu in kar čuti se, da moli za prikaz neke vsebine, ki ne bi v ekran rinila par konkretnih dojk, a žal se mu ta želja ne izpolni – še posebej komično je dejstvo, da je prijavljen v svoj lastni račun, tako da mu algoritmi predlagajo novo vsebino glede na njegova pretekla zanimanja.

Dan Clancy se ni predal in v družbi španskega streamerja Rubiusa zopet poskušal prikazati nove funkcije aplikacije in zgodba se je spet ponovila: med drsanjem po zaslonu se je zavrtel kratek posnetek streamerke v jacuzziju, Dan pa je bil tokrat toliko pri pameti, da je krivdo zvalil na algoritem Twitcha.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime