Franšiza A Quiet Place dobiva igro The Road Ahead

Ravno pretekli vikend sem si ponovno ogledal grozljivko A Quiet Place, ki pri nas nosi naslov Tiho mesto in zopet sem si sreda ogleda postavil vprašanje, zakaj se družina preprosto ni preselila pod slap in tam zganjala vsakdanji direndaj. Obenem se mi je tudi porodila misel, da je štorijalno tole perfekten izgovor za igro, kjer bi morali skrbeti za vsak svoj gib, saj bi nas ob prevelikem hrupu hitro prežvečila vesoljska pošast, ki ima izredno dober razvit sluh, drugače pa je povsem slepa.

Enaka ideja se porodila tudi razvijalcu Stormind Games, ki je predtem ustvaril igro Remothered, zdaj pa dela na igri The Road Ahead, ki se bo odvijala v zanimivi okolici franšize Tiho mesto.

Dobili smo prvi posnetek, ki naj bi nakazal potek igranja, čeprav je stvar malce preveč zrežirana, da bi odražala resnični prikaz igranja. Vseeno je to lep pokazatelj, v kakšni maniri bomo raziskovali tale naslov, ki ga bomo gledali iz prvoosebne perspektive, nadzorovali pa bomo neznano žensko, ki se bo močno trudila, da se izogne napadalnim vesoljcem in ob tem ne povzroči nobenega hrupa. Zanesti se bo tako treba na našo lastno iznajdljivost, v pomoč pa nam bodo tudi razni pripomočki, kot je denimo detektor hrupa, kar igro malce približa igralnim elementom odličnega naslova Alien: Isolation.

The Road Ahead izide še enkrat letos, franšiza Tiho mesto pa še ta mesec dobiva nov film A Quiet Place: Day One, medtem ko je za naslednje leto planirano tudi polnopravno nadaljevanje Tiho mesto 3.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime