Serija Pimp My Ride se vrača, a brez Xzibita

Se še spomnite zabavne serije Pimp My Ride, ki jo je med letoma 2004 in 2007 vodil rapper Xzibit, ki se je v njej tudi prvič preizkusil v vlogi televizijskega voditelja? Serija je bila dobra podlaga za delanje memov in čeprav je danes stvar že tako zastarela, da se o njej ne splača niti več delati norca, spomini na nore preobrazbe avtomobilov, ki so skorajda vedno nekje skrivale tudi konzolo Xbox, niso pozabljeni.

Znotraj Netflixovih pisarn je nekdo udaril po mizi, saj je imel dovolj obujanja spominov in si je zaželel nove sezone. Serija bo tako ponovno obujena, a v bistvu ne v popolnosti, saj se bo po novem imenovala Resurrected Rides, v vlogi voditelja pa ne bomo našli Xzibita, ampak malo znanega komika Chrisa Redda, ki se je najbolj proslavil znotraj oddaje Saturday Night Live.

Resurrected Rides si bo z originalom vseeno delil enega pomembnega človeka in sicer Ricka Hurvitza, ki je bil idejni oče oddaj Pimp My Ride. Zdaj je dobil novo priložnost za krancljanje avtomobilov in kakor je povedal za uradni Netflixov blog bo Resurrected Rides s sabo prinesel vse naučene lekcije iz prejšnje serije in te prijeme združil s sodobno tehnologijo in kulturo.

Glede na povedano bo v sami srži nova oddaja nekako enaka prejšnji, saj bo skupina mehanikov pod roke vzela razne avtomobile gledalcev, ki se še komaj držijo ceste in jih nato obnovili v nekaj bolj sijočega. Upamo samo, da bodo tokrat dejansko tudi pogledali pod pokrov, saj je originalna serija bila znana po temu, da so na ostarele avtomobile navesili cel kup lučk in ostalih bedarij, medtem ko se dejanskega popravila motorja in menjave olja ni lotil nihče.

Ressurected Rides bo na Netflixu premiero doživel 24. julija, čaka pa nas osem, 40-minutnih epizod.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime