Franšiza M3GAN dobiva erotični spinoff Soulm8te

Produkcijski hiši Blumhouse je nekako uspelo začeti ustvarjati grozljivke, ki so običajnemu gledalcu že preko napovednikov videti katastrofalno, nakar do teh filmov niso prizanesljivi niti kritiki. A z ocenami se ne obremenjujejo, saj je pomemben izkupiček na filmskih blagajnah in ta je obilen. Leta 2022 je izjemno veliko denarcev prinesel film M3GAN, nakar smo lani dobili še predelavo igre Pet noči pri Freddyju, ki na IMDbju nosi oceno 5,4/10, po svetu pa je prinesel skoraj 300 milijonov dolarjev zaslužka.

Nič čudnega potem, da je Blumhouse hitro začel pacati nadaljevanja, ki ga bosta dobili obe prej omenjeni franšizi. V primeru M3GAN bo naslednje leto med nas prišlo polnopravno drugo poglavje, včeraj pa je bilo najavljeno tudi delo na spinoffu z imenom Soulm8te.

Gre za film, ki se bo dogajal v istem vesolju kot M3GAN, le da bomo tokrat namesto ponorele najstniške robotske lutke spremljali življenje moškega, ki je nedavno izgubil ženo. To ljubezensko luknjo bo poskušal zapolniti z odraslo robotsko lutko, ki pa bo romantična čustva zamenjala z morilskimi nagnjeni.

Založniška hiša Universal je Soulm8te označila za “erotični triler” in treba je priznati, da sama ideja zgodbe ni napačna. Zaplet v bistvu malce spomni na film Lars ima punco iz leta 2007, kjer je en prav tako osamljen možakar Lars (Ryan Gosling) vsa svoja čustva zlil v odraslo lutko, le da tista pod pokrovom ni skrivala naprednih robotskih vezij, medtem ko bo tale tule očitno znala poskrbeti sama zase in tudi za svojega partnerja.

Soulm8te bo režirala Kate Dolan, v vlogi producentov pa bosta pomagala Jason Blum in James Wan. Film bo v kina prispel 2. januarja 2026.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime