Predelava igre Beyond Good & Evil končno najavljena in izide že naslednji teden

Založnik Ubisoft zna končno izgotoviti vsaj eno od svojih predelav, čeprav tale, ki prihaja na trg že naslednji teden, pred tem uradno ni bila potrjena, a so ven prišle konkretne govorice, da res obstaja. Govora je o platformščini Beyond Good & Evil, ki je izšla leta 2003 in čeprav ni takrat zažgala prodajnih blagajn, si je skozi čas pridobila kultni status zato so o njej ljudje govorili kot o nekakšni različici Psychonautsov.

Beyond Good and Evil nas je dve desetletji nazaj očaral na račun mešanja igralnih pristopov, saj smo nekaj časa orpavljali platformske izzive, nakar smo skočili v akcijo, potem smo malce reševali uganke in se nato tudi prikrito tiholazili skozi stopnje. Stvar je bila izredno zabavna in si upravičeno zasluži visoke ocene na Metacriticu, še danes pa se radi spomnimo dobro spisanih likov kot je denimo glavna junakinja Jade in njen zvesti sopotnik Pey’j.

Predelava bo nosila ime Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition in je bila uradno najavljena včeraj, zraven pa smo dobili tudi spremljevalni napovednik. Grafično je bila igra obnovljena, saj so teksture bolj podrobne, vidimo pa lahko tudi izboljšano osvetlitev. Orkestralna glasbena spremljava je bila prav tako deležna prenove, upamo pa tudi, da so tudi same kontrole dobile malce modernizacije, saj je za platformščine, ki štejejo 20 let, danes bolj težko poprijeti.

Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition izide že 25. junija – tako kot vedno bo ob izidu stvar umanjkala na Steamu in bo na voljo samo preko trgovin Ubisoft Connect in Epic Games Store. Na voljo bo tudi na konzolah prejšnje in trenutne generacije, kjer se obljublja ločljivost 4K in 60 sličic na sekundo. Več informacij najdete na uradni strani, kjer pa cena zaenkrat še ni zapisana.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime