Ubisoft vam nudi možnost glasovnega nastopa v igri Assassin’s Creed Shadows

Založnik Ubisoft nam je v tem mesecu končno obširneje predstavil naslednje poglavje serije Assassin’s Creed, ki se bo preko igre Shadows končno preselila v obdobje antične japonske. Predstavitev je iz publike prejela mešane odzive: predvsem se mnenja krešejo okoli glavnega junaka Yasukeja, temnopoltega samuraja, ki naj bi obstajal tudi v resnični zgodovini. Igralni posnetek je sicer obetajoč, saj je Ubisoft končno pri tej seriji naredil nekaj sprememb, čeprav se pri bojevanju še vedno čuti, da animacije niso na takšni ravni kot bi od njih pričakovali v 2024.

Medtem ko čakamo na končni izid se je Ubisoft spomnil zanimive ideje glede promocije igre. Preko družabnih medijev so namreč zagnali izziv Assassin’s Creed Shadows Dubbing Challenge, ki oboževalcem in vsem tistim, ki radi svoj fris vsakodnevno kažejo telefonskim kameram, ponudi možnost dejanske prisotni v finiširanem produktu.

Gre za glasovno igranje, ki se morda komu zdi na prvi pogled enostavno, a je v bistvu veliko težje in zahteva od nastopajočega veliko talenta. Zdaj se lahko sami prepričate, kako zahteven je takšen nastop in morda se v vas skriva še neodkrit talent, ki ga bo svetu predstavil ravno tale nastop.

@assassinscreed

Ever wanted to voice a character in a video game? This may just be your chance to become the next NPC in Assassin's Creed Shadows! Check our TikTok profile and duet the scenes available to participate. Rules and privacy notice available at: assassinscreedshadows.com/dubbingchallenge #AssassinsCreedDubbingChallenge

♬ original sound – Assassin’s Creed

Za sodelovanje boste potrebovali račun na omrežju TikTok, nakar morate začeti slediti uradni angleški Ubisoftov račun, pod njim pa nato poiščete en glasovni nastop, ki ga potem poskušate preko funkcije “Duet” čim bolje odigrati. Končani nastop nato objavite na TikToku in ga označite s ključnikom #AssassinsCreedDubbingChallenge, nakar samo upate, da ga bo ocenjevalna komisija iz Ubisofta odobrila in vas nato kontaktirala preko zasebnega sporočila, čemur bo nato sledil plačan izlet v London, kjer boste 2. septembra v profesionalnem studiu posneli svoje vrstice, ki bodo nato oživele v sami igri.

Na voljo so ženske in moške vloge, v izzivu pa lahko sodelujete večkrat. Popularnost vašega posnetka ne nosi nobene teže, saj se bo Ubisoft osredotočil samo na kakovost samega nastopa, tako da lahko v bistvu ustvarite povsem frišen račun, ki sploh nima sledilcev in se teoretično še vedno prebijete v nastop znotraj igre. V tej seveda ne boste igrali nekega od glavnih likov, saj Ubisoft poudarja, da so najbolj pomembne vloge odigrali profesionalni igralci, a boste povedali nekaj vrstic v vlogi nekega stranskega lika.

Tekmovanja se lahko udeležimo tudi Slovenci in bo trajalo od 18. junija do 2. julija. Tujejezičneži lahko poskušate srečo tudi v tistih jezikih v katere bo igra prevedla glasovne nastope in to so japonščina, francoščina, nemščina, italijanščina, španščina in portugalščina. Za te jezike boste morali slediti ustrezne TikTok račune, več pa si lahko preberete na uradni strani tekmovanja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime