Farming Simulator 25 uradno najavljen

Razvijalcu Giants Software je treba čestitati, saj bi ta lahko svojo najbolj popularno franšizo Farming Simulator vsako leto malce obnovil in je prodajal s polno ceno, a namesto tega si raje vzame čas in nato preko polnopravnih nadaljevanj dejansko prinese pomembne igralne spremembe in evolucijo simulacije virtualnega kmetovanja. Zadnji del Farming Simulator 22 je izšel leta 2021, za letos pa se pripravlja čisto nov del Farming Simulator 25, ki je včeraj dobil prvi napovednik.

Ta sledi zdaj že stari navadi predstavitev teh iger, tako da prvi napovednik ne pokaže igranja ampak je samo dolga kinematografična sekvenca, ki pa je kljub temu zgovorna. V tem primeru vidimo dva turista, ki jima doma ne uspe skuhati riža, zato se odpravita v Azijo, tam pa naletita na bivola, ki jima predstavi vse lepote kmetovanja. Na koncu se vse to delo izplača, saj pridelata topli skledi lastnega riža, čeprav se ob tem vprašata, če nemara nekaj jedi ne manjka, zaradi česar se bližnji kokoši hitro sprožijo alarmi v kljunu.

Bi znal letošnji Farming Simulator 25 vsebovati bolj azijsko tematiko? Vodna polja in bizoni vsekakor namigujejo na nekaj takšnega, a zagotovo bomo obdelovali tudi njive in se peljali po cestah, ki so Slovencem bolj poznane. Giants Software že zdaj obljublja, da bo novi del vseboval 400 uradno licenciranih vozil in strojev, za povrh pa se bomo poslužili še orodij izpod 150 svetovno priznanih znamk. Vse to bo zabarvala še nadgrajena grafična podoba, skupaj z nadgrajenimi animacijami.

Farming Simulator 25

Veliko pozornosti si zasluži tudi zbirateljska verzija igre, ki bo poleg nalepk, kopije igre, obeska za ključe in zlate verzije kombajna Holland CR11 vsebovala tudi štarter za vozila, ki ga bomo povezali preko USB vhoda, preko ključev pa bomo lahko nato fizično prižigali traktorje in drugo mašinerijo. Zbirateljske verzije preko uradne strani še ni moč naročiti, a na Amazonu zanj zahtevajo 69,99 €. Na Steamu bo na voljo tudi verzija igre Year 1 Edition, ki vsebuje sezonsko prepustnico, ta pa bo med drugim v igro pripeljala tudi eno dodatno mapo.

Farming Simulator 25 izide 12. novembra, na voljo pa bo za PC, PlayStation 5 in Xbox Series X.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime