Valve razkril najbolj igrane naslove na Steam Decku, v teku je tudi večja razprodaja

Poletni meseci so se zdaj dodobra zasidrali med nami zato se je Valve odločil zagnati tudi novo razprodajo na svoji trgovini Steam. Ta je nedavno dobila pomembno novost, ki omogoča snemanje video posnetkov, zdaj pa so tule še večja znižanja, ki so ceno posekale celi vrsti večjih in manjših naslovov.

Seveda je vseh teh popustov enostavno preveč, da bi jih lahko eno samcato človeško bitje stipkalo v enem članku, zato se bomo raje osredotočili na peščico izbrancev, ki so zagotovo vredni vaše pozornosti in ki niso ravno pogosto deležni popustov.

Znižanja so doletela tudi njihove prenosne naprave Steam Deck, a na žalost so bili iz popustov izvzeti naprednejši OLED modeli. Sta pa zato LCD modela s 64 in 512 GB diski doživela 15 % znižanje, kar pomeni, da zdaj veljata 313,65 € in 398,65 €.

steam

In kaj lahko na teh napravah igrate? Praktično karkoli je trenutno prisotnega na Steamu. Valve je za lažjo odločitev predstavil tudi novo lestvico najbolj igranih naslovov na Steam Decku, tako da zdaj lahko na preprost način dobite vpogled tistih 100 najbolj pomembnih iger te platforme. Na prvem mestu je nepresenetljivo Elden Ring, saj tega te dni, na račun razširitve Shadow of the Erdtree, igrajo praktično vsi, proti vrhu pa gledajo še farmerska igra Stardew Valley, kvartopirski Balatro in RPG igra Baldur’s Gate 3. Med prvih deset sta se uvrstila tudi igri Hade 1 in 2, čeprav je drugi del trenutno še vedno v fazi Early Access.

Vsa ta znižanja se zaključijo 11. julija, polno ponudbo pa si seveda lahko ogledate na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime