George R.R. Martin draži z Elden Ring filmom oziroma serijo

Bo razvijalec FromSoftware, ki je preko svoje zadnje igre Elden Ring postal eden najbolj prepoznavnih studiev v igričarskih industriji, preskočil tudi v svet filma oziroma serije? V zadnjih dnevih so se namreč pojavile čudne govorice, da naj bi svet Elden Ringa znal kmalu zaživeti tudi v kakšnem drugem formatu, kar v bistvu niti ni tako presenetljivo, saj bo serijah The Last of Us in Fallout zdaj želijo vsi spočeti takšne predelave.

Govorice so se začele, ko je šef založnika Bandai Namco v javni izjavi zapisal, da bodo še naprej razvijali znamko Elden Ring in to ne samo v igrah, ampak tudi preko drugih medijev. S tem so se hitro sprožile govorice, da morda ta igra prihaja na televizijo oziroma filmska platna, spletna stran VGC pa je nato o tem povprašala Hidetako Miyazakija, ki ima pri razvijalcu FromSoftware največ besede in je tudi režiral Elden Ring. Sam je rekel, da proti filmski ekranizaciji te franšize nima nič, a ne želi biti preveč vpleten v to in če bi se razvijalec že spravil delati nekaj takega, bi morali stopiti v partnerstvo z nekom drugim, za takšno potencialno sodelovanje pa so odprti.

If Elden Ring is a 90s Anime
byu/Serados14 inAsmongold

Nakar se je na svojem blogu oglasil pisatelj George R.R. Martin, ki je znan po svoji fantazijski seriji Pesem ledu in ognja, za Elden Ring pa je spisal okvirno zgodovino celotnega sveta. Na svojem blogu je šaljivo pripomnil, da nima prav ničesar dodati govoricam in da ne ve ničesar in ni nikoli ničesar slišal in da sploh ne ve o katerih govoricah teče beseda. Ta šaljiva izjava nam da vedeti, da se očitno o televizijski ekranizaciji nekdo na veliko pogovarja, saj je George bil močno vpleten pri knjižnem prenosu povesti Igra prestolov in Zmajeva hiša in zdaj bi očitno nekdo rad njegovo pomoč tudi pri Elden Ringu.

Če bi se ta potencialna predelava res uresničila, nas res zanima, v kakšnem formatu bi jo dobili. Elden Ring je epski fantazijski spektakel in snemanje česa takšnega bi zahtevalo neverjetno velik proračun, zato bi bila nemara bolj smiselno, če bi gledali v nekakšno animirano zadevo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime