Internet zdaj Cristiana Ronalda primerja s Homelanderjem iz serije The Boys

Poraz slovenske nogometne ekipe proti Portugalski še vedno malce skeli in čeprav smo lahko na naše fante ponosni, si ne moremo kaj, da se vmes ne pojavijo pomisleki, kaj bi bilo, če bi Šeško izkoristil tisto svojo čudovito priložnost in Slovenijo popeljal v naslednji krog, saj bi bila eksplozija veselja tako velika, da bi v našo zgodovino začrtali nov uradno priznan praznik.

Evropsko prvenstvo v nogometu tako zapuščamo z dvignjeno glavo, hkrati pa se marsikak navijač privoščljivo nasmiha, saj smo z našo igro na kolena spravili svetovnega nogometnega zvezdnika Cristiana Ronalda. Ta je tekom obračuna zapravil veliko priložnosti – predvsem so se te pojavljale skozi proste strele, zgrešil pa je celo enajstmetrovko, kar ga je na koncu spravilo v jok.

Kmalu po obračunu so se širom interneta hitro razpasle šaljivke zbadljivke na račun njegovega nastopa. Pridobil je novo ime “Misstiano Penaldo”, na X-u pa so se ljudje začeli spraševati, zakaj portugalski trener ni ponudil možnosti komu drugemu, saj njihova vrsta vsebuje cel kup kvalitetnih izvajalcev prostih strelov, ki pa se v takšnih primerih žogi ne smejo niti približati. Nakar so se začele tudi primerjave s serijo The Boys, ki je nedavno stopila v svojo 4. sezono in marsikdo je podobnost našel v Homelanderju – superjunaku, ki bi sicer moral biti dobričina, a želi vedno držati v svojih rokah držati popolno oblast.

V bistvu je nastop Ronalda fascinantno spremljati, saj zase verjame, da je še vedno najboljši nogometaš na svetu, a od njegovih zlatih let je preteklo veliko vode in 39-letnik danes preprosto ne more skočiti več tako visoko kot nekoč, niti nisi njegovi streli tako precizni. Tako gledamo bitko ega in soočenje s kruto resnico, da preprosto ni več tako dober kot je bil nekoč, vse to pa podpihuje še njegova tekmovalnost, ki ga je nenazadnje spremenila v takšnega nogometnega superzvezdnika.

Portugalska se bo v naslednjem krogu soočila s Francijo in kdo ve – morda se bo tam Ronaldo tako dobro obnesel, da bo vsem dvomljivcem zaprl usta. Teren je vsekakor pripravljen za poustvaritev nove epizode serije The Boys – nasproti mu bo namreč stal Kylian Mbappé, ki si je zlomil nos in mora zdaj nositi superjunaško masko.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime