Futurama dobila napovednik za svojo 12. sezono

Risana serija Futurama kar noče umreti in je zanimiv fenomen, saj je njeno nenehno oživljanje v bistvu plod dela njenih oboževalcev, ki po vsaki ukinitvi glasno pozivajo in zahtevajo nove epizode, nakar se stvar zopet vrne in prejme dokaj negativen odziv. Serija je svoje življenje začela leta 1999 in je bila nato ukinjena leta 2003, večina gledalcev pa se strinja, da so bile te originalne sezone še najboljše.

Futurama, ki nastaja pod vodstvom kreatorjev Simsonovih, Matta Groeninga, je bila nato leta 2009 ponovno oživljena in se je spet od nas poslovila leta 2013, nakar jo je 10 let kasneje oživel Hulu, ki je lani za njo spočel 11. sezono. Tudi ta oživitev je bila najprej pozdravljena z navdušenjem, a skoraj polovica sezone je prejela nizke ocene, zato se je sumilo, da morda gledanost ni upravičila vložka za 12. sezono.

Vendar smo se motili, saj je Hulu izdelal tudi 12. sezono, ta pa je pred kratkim prejela prvi napovednik. Sveže epizode se bodo bolj osredotočile na galaktične avanture, tako bomo obiskali starodavno robotsko vasico iz katere izvira Bender, se naučili zgodovino kave ter se poigrali v rojstnodnevni zabavi v kateri vedno nekdo umre.

Odkrito povedano je napovednik videti nekam utrujeno in ne morem reči, da sem se ob kakšni šali nasmejal. Čeprav se vrača veliko piscev iz originalnih sezon in celotna zasedba glasovnih igralcev, se zdi, kot da nekaj manjka. Tudi sami glasovi niso slišati prepričljivo: v napovedniku se napreza predvsem Billy West, ki je odigral Fryja, Professor Farnswortha in Zoidberga, a to lahko pripišemo njegovemu okrevanju po bitki s koronavirusom.

12. sezona Futurame bo držala 10 epizod, na pretočnem servisu Disney+ pa jo bomo spremljali od 29. julija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime