Umrl zvezdnik serije ALF

Mlajši bralci zagotovo nimate pojma, kaj je ALF in zakaj bi kdo gledal komično serijo o kosmatem vesoljcu, ki se pridruži vsakdanjemu življenju povsem običajne družine, nakar tej poskuša na vsak način pojesti domačo mačko. A ameriške serije v začetku devetdesetih so bile pač takšne in za razliko od danes gledalci niso mogli preveč izbirati svoje navade gledanja, saj je tam kvečjemu kdo komu posodil videokaseto, drugače pa si se moral pač zadovoljiti s tistim, kar je bilo trenutno predvajano preko lokalnega kanala.

In slovenska televizija je imela ALF-a zelo rada, saj so gledalci pridno spremljali avanture rjavega vesoljca, zanimivi pa so postali tudi stranski igralci, ki so nastopali v vlogi družine. Skozi 103 epizode je ALF-u družbo delal mali Brian Tanner, ki ga je odigral Benji Gregory, ta pa je na žalost pred kratkim umrl, star vsega 46 let.

Novico o njegovi smrti je za spletno stran TMZ podelila njegova sestra, ki je v izjavi povedala, da je bil njen brat najden mrtev in to že 13. junija. Njegova smrt žal ni bila mirna, saj so ga našli znotraj avta na parkirišču banke Chase Bank in to v državi Arizona, ki se zadnja dva meseca bojuje s hudo vročino. Benji je bil v avtu s skupaj s svojim službenim psom Hansom in ta je ravno tako bil najden mrtev.

Benji je po svojem slavnem nastopi v seriji ALF dobil še nekaj ponudb za igranje, a se je od Hollywooda v celoti poslovil leta 2003, nakar se je pridružil ameriški mornarici, iz vojske pa se je poslovil že leta 2005.

Njegova je za TMZ še povedala, da je njen brat trpel za depresijo, bipolarno motnjo in je imel težave s spanjem, zaradi česar je preživel cele dneve in noči brez spanca. Razlog njegove smrti zaenkrat še ni znan, a predvideva se, da se je v avtu onesvestil zaradi vročine, ta pa je na koncu njega in njegovega psička tudi ubila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime