Modderju uspelo v The Witcher 3 povrniti izrezane dirke s čolni

Če ste si kdaj med igranjem RPG mojstrovine The Witcher 3 zaželeli, da bi sprehajanje po odprtem svetu igralcu ponudilo še več stranske vsebine, potem boste morda svojo rešitev našli v rokah modderjev. The Witcher 3 je sicer že sama po sebi ogromna izkušnja, ki vam za eno igranje lahko hitro izmakne do 100 ur življenja, a če vam nabiranje kart za mini igro Gwent in iskanje potopljenih zakladov ni bilo dovolj, potem se lahko po novem preizkusite tudi v dirkanju s čolni.

Modder MerseyRockoff je zahvaljujoč uradnemu orodju za oblikovanje vsebine, ki ga pred kratkim izdal razvijalec CD Projekt RED, uspel obnoviti vsebino igre The Witcher 3: Wild Hunt, ki je bila tekom razvoja planirana, a je bila nato zaradi neznanih razlogov izrezana. CDPR je resno načrtoval obstransko dirkanje s čolni, saj so igralci posneli glasovne vrstice, vendar pa se je nato odločil, da je stvar že tako dovolj obsežna in takšne dodatne vsebine ne potrebuje.

Zdaj je bila ta vsebina obnovljena in glede na prikazano je res videti kot košček sestavljanke, ki spada v svet Geralta. Do dirk se dokopljemo tako, da na oglasni deski poberemo ustrezno nalogo, nakar skočimo do lokacije, kjer se pogovorimo s šefom dirke, ob tem pa spremljamo glasovne vrstice Geralta in podajalca naloge, tako da tole ni nek mod, kjer bi samo gledali nemo odpiranje ust in spremljali podnapise. Nakar se spravimo v dirko skozi nadzorne točke, za nagrado pa na koncu dobimo točke izkušenj ter nekaj denarcev. Na voljo so štiri regate, ki vas čakajo na različnih delih mape.

Mod lahko najdete tule, namestitev pa zahteva samo kopiranje dveh map v direktorij, kjer imate nameščeno igro, nakar preko ločenega programa Script Merger samo še preverite, če med datotekami obstajajo kakšni konflikti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime