Serija Rick and Morty gre v anime vode in tule je prvi napovednik

Nekako mi je ušlo, da je Adult Swim že leta 2022 napovedal projekt Rick and Morty: The Anime, ki bo priljubljeni dvojec norega, a genialnega znanstvenika in njegovega iznajdljivega nečaka prepeljal v anime vode. Obenem sem tudi spregledal dejstvo, da je Rick and Morty v preteklosti takšen prehod v japonsko risano poljano že doživel, saj smo tri leta nazaj dobili kratki anime epizodi Rick and Morty vs. Genocider ter Summer Meets God (Rick Meets Evil).

Obe sta bili očitno dovolj gledani in dobro sprejeti, da je Adult Swim odobril delo na uradni ločeni seriji Rick and Morty: The Anime, ki jo bo, tako kot zgornji epizodi, režiral Takashi Sano, nedavno pa smo za njo dobili tudi prvi napovednik.

Projekt je sicer malce čuden, saj je že osnovna serija animirana, zato takšna predelava za mnogokoga ni preveč smiselna. So pa ustvarjalci s tem dobili proste roke, da pri novi seriji uporabijo malce drugačen stil podajanja zgodbe, ki bo kričeč in bo kazal veliko eksplozij ter pretepanj z ogromnimi roboto. To napram originalu ni edina razlika, saj bodo drugi tudi glasovni podajalci: Joe Daniels bo posodil glas likoma Ricku in Jerryju, medtem ko bo Gabriel Regojo svoje glasilke uporabil za Mortyja. Oboževalci serije se bodo tako morali zopet navaditi na drugačne glasove, kar so morali storiti že v pretekli sezoni originalne serije, saj je bil zaradi obtožb odpuščen Justin Roiland, ki ni bil samo so-ustvarjalec celotne franšize, ampak je tudi uglasil cel kup likov.

Kratki napovednik pokaže tudi malce drugačno animacijo, ki pa me ni ravno navdušila. Videti je enostavno preveč poceni, obenem pa se premalo razlikuje od vizualnega izgleda aktualno trajajoče serije, kar spet postavi vprašanje, kaj točno je sploh smisel tega izdelka.

Morda pa nas v nasprotno prepriča premiera, ki se bo zgodila 15. avgusta – celotna sezona bo štela skupno 10 epizod. Dva dni kasneje bo na voljo postala tudi verzija epizode z japonskimi glasovi, ki bo imela angleške podnapise.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime