Rick and Morty v napovedniku razkril novo glasovno igranje glavnih dveh junakov

Risana serija Rick and Morty prihaja v svojo sedmo sezono in včeraj je ta dobila svež napovednik, ki dvojec junakov prikaže med svojimi zdaj že tipičnimi medgalaktičnimi avanturami, vse to pa spremlja vzdušna glasba Ace of Spades. Rick se bo vmes spremenil v nogo, nakar se bosta skupaj z Mortyjem spravila v nekakšno verzijo Matrice, vsaj enkrat pa se bomo približali apokalipsi nekega neznanega planeta.

Je pa ta napovednik prinesel tudi vpogled v eno največjih sprememb, ki so se zgodile med obstojem te dolgoletne serije: nova glasovna igralca, ki bosta poskrbela za igranje Ricka in Mortyja. Soustvarjalec serije Justin Roiland, ki je prav tako poskrbel za glasovno igranje tako Ricka kot tudi Mortyja je bil namreč zaradi obtožb glede nasilja nad nekdanjo partnerico odpuščen iz serije, nakar so se od njega odtujili vsi bivši sodelavci – med drugim ne bo nastopal v novem DLC-ju igre High On Life, od njega pa se je ločil tudi pretočni servis Hulu, pri katerem je ustvarjal serijo Solar Opposites. Justin je bil kasneje na sodišču oproščen obtožb, saj za njih ni bilo dovolj dokazal, a v začetku meseca je NBC News poročal, da je Justina spolnega nadlegovanja obtožilo kar 11 žensk, tako da njegovih težav še ni konec.

Zato se Roiland verjetno nikoli več ne bo pojavil v seriji Rick and Morty, tako da bo novo glasovno igranje še nekaj sezon edini način za gledanje te serije. Za razliko od prej bosta zdaj tako Rick kot tudi Morty vsebovala individualna glasovna podajalca, ki poskušata oponašati Roilandovo intonacijo. In treba je reči, da sta svoji nalogi konkretno opravila, saj je glasovno igranje praktično neločljivo od originala. Seveda to govorim kot občasni gledalec te serije in stavim, da bodo goreči oboževalci takoj lahko nakazali na vse napake, zaradi česar bodo nekateri nove sezone slej kot prej bojkotirali.

Adult Swim je sicer povedal, da do premiere nove sezone ne želi javno razglasiti imen novih glasovnih igralcev, saj želijo da serija in kvaliteta njene izdelave govorita zase. Seveda je vsakemu jasno tudi to, da bosta nova glasovna igralca skoraj zagotovo deležna tudi nadlegovanja iz strani tistih privržencev serije, ki Justina zagovarjajo in se jim zdi njegova menja bogoskrunska.

7. sezona serije bo svojo premiero doživela 15. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime