Tale mod za igro The Witcher 3 omogoča ustvarjanje lika in igranje kot čarovnica

Razvijalec CD Projekt RED je preko modderskega orodja REDkit igri The Witcher 3 vdihnil novega življenja in kdo ve, kakšne obetavne zadeve nas znajo pričakati v prihodnosti. Jasno je, da bodo ti modi marsikakšnemu igralcu ponudili nov izgovor za preigravanje kampanje in to igro bo moč izkusiti na takšen način, kot do sedaj še ni bilo možno.

Modder nikich340 je začel delo na svojem projektu Custom Player Characters že več kot dve leti nazaj, tako da se je s kodo ubadal še preden je razvijalec sploh ven izdal uradna modderska orodja. Ta so zdaj zagotovo pomagala, da mu je uspelo mod pripeljati vse do cilja in stvar je že v napovedniku videti presneto impresivna.

Custom Player Characters vam omogoča ustvarjanje prav svojega lika, ki zamenja privzetega Geralta, z njim pa se nato lahko sprehodite skozi kampanjo. Ta bo jasno še vedno ista in NPC-ji bodo še vedno predvidevali, da jim nasproti stoji belopolti Veščec, a stopnja prilagajanja je vseeno videti impresivno. Modder je šel celo korak dlje in omogočil igranje kot ženska Witcherka, ob tem pa bomo ob pogovorih poslušali Geraltove vrstice, le da jih bo govoril ženski glas, ta pa bo pripadal bodisi Triss Yennefer ali Ciri. Seveda je ob tem jasno, da so bile glasovne vrstice predelane s pomočjo umetne inteligence.

A tudi tukaj ni konec vseh lepot tega moda, saj lahko končno igro opravite tudi skozi igralni razred čarovnice oziroma “Sorceress”. Stvar ni samo vizualna sprememba, ampak tudi igralna: kot Yennefer ne boste znali vihteti meča, a boste nasprotnike uničevali preko naprednega sistema magije, odpirali pa boste lahko tudi portale in se tako instantno prežarčili na drug konec mape.

Mod Custom Player Characters si lahko prenesete tule in če so vam všeč take popestritve sveta Witcherja, potem si lahko ogledate še en mod, ki v igro vnese dokaj razburljivo dirkanje s čolni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime