Cybertruck prihaja v Fortnite

Fortnite že zdavnaj ni več samo battle royale igra, kjer bi se igralci malce streljali med sabo, gradili utrdbe in skakali iz letečega avtobusa, saj je razvijalec Epic Games skozi leta stvar spremenil v nekakšen čisto pravi metaverse. Če so bile na začetku kolaboracije z raznimi znamkami, filmi in serijami presenečenje, je zdaj postala že navada, da ima vsak večji film pred izidom nekakšen omejen dogodek znotraj Fortnita, ki igralcem nato omogoči nošenje oblačil ali maske glavnega lika iz prihajajočega Hollywoodskega izdelka.

A tokratno partnerstvo je vseeno malce drugačno, saj je Epic Games tokrat v roke segel podjetju Tesla, ki ga vodi Elon Musk, skupno partnerstvo pa bo v igro pripeljalo slavni avto prihodnosti Cybertruck. O tem se je veliko govorilo še preden se je prvič sploh zapeljal po cesti, saj se še vsi spomnimo slavne Muskove promocije na odru, kjer je hvalil neuničljiva okna avta, nakar so se ta razbila ob prvem močnejšem stiku.

Cybertruck je nato zabeležil večkratno prestavitev izida in je v roke prvih strank prispel šele novembra lani, od takrat pa je Tesla kar trikrat že vpoklicala avte nazaj v delavnice, saj so v njih odkrili kritične napake. Zaradi popularnosti avtomobila se je po izidu kmalu na internetu pojavilo več primerov, kjer je bila izpostavljena vprašljiva kvaliteta gradnje: od ostrih robov, ki lahko za sabo pustijo ureznine do skoka čez peščene nasipe, kjer je odpadel velik del avtomobila.

Kljub vsemu temu pa je Cybertruck ostal eno najbolj popularnih imen avtomobilske industrije in zdaj bo do njega dobil dostop vsak z nameščeno kopijo igre Fortnite. Epic Games je za promocijo spočel samo en kratek dražilnik, kjer Cybertruck poskuša zvleči avtobus, ki je pripet na tank, nakar se veriga sname, to pa navdušenega voznika katapultira v širen svet Fortnite arene. Cybertruck se bo v igri pojavil že enkrat danes in nekateri igralci so že sveto zaprisegli, da bodo uničili vsako instanco tega vozila, ko nanj naletijo sredi igre.

Cybertruck pa bo doživel premiero v še eni Epicovi igri in sicer bo to postal Rocket League in tudi v tej se bomo lahko za volanom Muskovega avta preizkusili že enkrat danes.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime