Biografski film o Bobu Dylanu dobil prvi napovednik

Igralec Timothée Chalamet postaja ustaljeno ime Hollywoodske industrije in to upravičeno. 28-letnik ima namreč presneto veliko talenta, kar je že dokazal v filmih Dune in Wonka, zdaj pa bo svoje igranje preselil v manj znanstveno-fantastične in fantazijske vode, saj bo nastopil v biografskem filmu A Complete Unknown, kjer bo obnovil življenjsko zgodbo legendarnega pevca Boba Dylana.

Film režira James Mangold in včeraj smo zanj dobili prvi napovednik, ki nas vrne na začetek Bobove kariere, ko se je v zgodnjih 60 letih pojavil znotraj New Yorka, kjer je bilo talentiranih pevcev na pretek. Vendar Bob je kljub tej poplavi nastopačev vseeno nekoliko izstopal, kar na začetku napove tudi pevec Pete Seeger, ki ga bo tule odigral skoraj Edward Norton in tega res nisem najprej sploh prepoznal, saj se ga še vedno spomnim kot človeka srednjih let iz filma Klub golih pesti.

Napovednik nam nato pokaže Timothéeja sredi petja klasične Bobove pesmi A Hard Rain’s A-Gonna Fall in treba je reči, da je že ta kratki nastop presneto impresiven. Ne samo, da je Timothée hudo podoben mlajšemu Dylanu, slična sta tudi njuna glasova, kar je hudo impresivno, saj bo Timothée tule pel z lastnim glasom in ne bo samo odpiral usta, medtem ko bo v ozadju glasilke posojal nekdo drug.

Vedno je tudi veselje videti ponovno oživljeni New York iz leta 1960, saj morajo producenti v te stvari vložiti veliko truda. V kratkih kadrih ulic so te videti avtentično: po ulicah se vozijo avtomobili neke druge ere, praktično vsi nosijo sončna očala, tudi ko sonca ni in za telefoniranje je bila edina opcija javna govorilnica, ki so prav tako postale stvar preteklosti.

Film A Complete Unknown bo decembra letos izšel najprej v ZDA, januarja naslednje leto pa bo zaživel tudi v evropskih kinematografih.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime