Mortal Kombat 1 dobiva dodatek, ki bo prinesel tudi nekaj nove zgodbe

Igra Mortal Kombat 1 je izšla lani septembra in pretepaškega sveta ni ravno odpihnila. Ta serija pretepačin je sicer posebna v tem pogledu, da se ni povsem osredotočila samo na PvP boj med igralci, ampak v vsakem poglavju dostavi tudi nekaj nove zgodbe, ki ima presenetljivo globoke like. Ta štorija nastaja že dobesedno desetletja in razvijalec NetherRealm Studios se je odločil, da je ta morda za nove igralce postala že preveč obsežna, zato je z igro Mortal Kombat 1 poskušal vse skupaj resetirati na začetek, a to se je izkazalo za zgolj polovičen uspeh, saj so še vedno obdržali vezi s preteklimi deli, tako da so se začeli igrati s teorijami večih dimenzij.

Prvotno zamišljene zgodbe je bilo očitno dovolj, da so del nje rezervirali za dodatek Khaos Reigns in ta je nedavno dobil daljši napovednik, ki pokaže dolgo vmesno sekvenco, ki bo v igro vpeljala lik Havika. Tudi on bo prispel iz neke alternativne dimenzije in bo povod za nadaljevanje zgodbe iz originalne kampanje, dodatek pa bo vseboval še kopico drugih likov, ki bodo del DLC-ja Kombat Pack 2.

Med novimi pretepači se bodo pojavili Noob Saibot, Cyrax in Sektor, za povrh pa bodo dodani še trije liki, ki jih poznamo iz filmskih franšiz. Iz filma Terminator 2 prihaja robot T-1000, franšizo Krik bo zastopal Ghostface, prostor pa se bo našel tudi za mišičastega Conan the Barbariana, ki bo poustvarjen po modelu Arnolda Schwarzeneggerja.

Dodatek Khaos Reigns bo seveda plačljiv, a Mortal Kombat 1 bo prejel tudi brezplačno posodobitev, ki bo v igro povrnila tip usmrtitev, znan pod imenom “Animalities”. Gre za varianto znanih Fatalityjev, le da se bodo tule pretepači spremenili v določeno zver, ta pa bo nato nasprotnika na poseben način raztrgala na prafaktorje.

Dodatek Khaos Reigns izide 24. septembra, DLC Kombat Pack 2 pa bo vanj že vključen in ga ne bo možno kupiti ločeno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime