Tule je prvi dražilnik za serijo Like a Dragon: Yakuza

Igralci dolgoletne igričarske franšize Yakuza, ki se je naknadno preimenovala v Like a Dragon, ste zagotovo že kdaj potožili, da so igrine vmesne sekvence malce preveč razvlečene in če bi si želeli gledati v dolgotrajne dialoge ter izvrstno animirane kadre, potem bi raje stvar gledali v formatu televizijske serije. Ta vaša skrita želja bo zdaj kmalu uresničena, saj je pretočni servis Prime Video nedavno izdal presenetljivo napoved serije Like a Dragon: Yakuza, zdaj pa smo za njo dobili tudi prvi dražilnik.

Tako kot v igrah bo tudi tule glavno vlogo nosil Kazuma Kiryu, ki ga bo odigral Ryoma Takeuchi, spremljali pa bomo zgodnja leta, odraščanje in odraslo življenje legendarnega japonskega mafijca, ki pa je kljub vsemu dobričina in mu njegova vest vedno narekuje, da se bori za pravico. Ta njegov nagon ga bo velikokrat pripeljal v zapletene situacije, ki jih bo moč rešiti samo preko vihtenja pesti in dražilnik nam v kadrih pokaže, da v seriji ne bo manjkalo hord sovražnih mafijcev s frajerskimi sončnimi očali, medtem ko bo vmes zapela tudi katana.

Bojevanje med različnimi Yakuza kastami bo očitno sledilo predlogi iger, kar pomeni, da se bodo praktično vsi pretepali, strelska orožja pa so povsem izpod časti za pravega mafijca, a ne dvomimo, da bo slej ali prej nekdo na plano potegnil tudi orožje. Kiryu je ob koncu napovednika sprehodi celo v areno, kjer ga čakajo navdušeni navijači, ki so na njegovo borbo položili cel kup denarja.

Like a Dragon: Yakuza prispe na Prime Video 31. oktobra letos, a takrat bodo na voljo samo prve tri epizode 1. sezone, nakar bomo 31. oktobra prejeli še preostale tri.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime