Squid Game pokazal nov dražilnik za 2. sezono in napovedal datum premiere

Južnokorejska drama Squid Game je septembra 2021 dosegla globalno prepoznavnost in to na takšni ravni, da se je po ogledih zavihtela na sam vrh Netflixove gledanosti in tega rekorda najbrž še dolgo ne bo nihče zrušil – niti 2. sezona, ki sicer sprva ni bila planirana, a je nato Netflix v obraz ustvarjalca Hwanga Dong-hyuka zmetal dovoljšno količino denarcev, da je ta začel pisati nadaljevanje.

O drugi sezoni tako poslušamo že dolgo, a šele včeraj smo dobili neke bolj konkretne informacije, ki jih je na Netflixovi strani podelil Dong-hyuk. Glavni junak ostaja isti kot v prvi sezoni in Seong Gi-hun je po svoji težko prigarani zmagi precej bogatejši, a v njemu še vedno tli želja po maščevanju. Nabrani denar bo izkoristil za maščevanje in tako se bo zapodil za originalnimi kreatorji igre Squid Game a če bo te želel poraziti, bo moral očitno zopet obleči zeleno trenirko in se spustiti v novo igro. Dražilnik nam pokaže tek tekmovalcev, kjer nekateri po tleh padajo kot pokošeni, seveda pa se vmes pojavi tudi kader znamenite in smrtonosne lutke Young-hee.

Squid Game bo premiero 2. sezone doživel 26. decembra letos, a dobrih novih tule še ni konec. Dong-hyuk je namreč istočasno snemal tudi 3. sezono, ki se bo na Netflixu pojavila enkrat v 2025, s to pa se bo zgodba nesrečnih tekmovalcev smrtonosne igre tudi dokončno zaključila.

Poleg osnovne serije Netflix znamko širi tudi na druga področja. Spočeli so resničnostni šov Squid Game: The Challenge, ki bo kljub kontroverzijam doživel 2. sezono, Netflix pa dela tudi na večigralski igri, ki naj bi izšla nekje skladno z 2. sezono originalne serije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime