Tule je prvi napovednik za NBA 2K25

Založnik 2K seveda tudi za letos pripravlja novo izdajo svoje virtualne košarke NBA 2K, ki je na žalost že dolgo tudi edina opcija za igranje košarke po licenci NBA. To je velika škoda, saj je konkurenca vedno dobra za končnega uporabnika in čeprav je leta nazaj še nekako poskušal kos pogače odgrizniti EA s svojo serijo NBA Live, zdaj 2K vlada sam, zaradi česar lahko v vsakoletno izdajo zapakira čedalje več mikrotransakcij.

Letošnji NBA 2K25 se kaj preveč ne bo razlikoval od prejšnjega poglavja, kar je bilo v bistvu tudi pričakovano. Pred kratkim smo dobili prvi napovednik in čeprav je tudi v temu grafična podoba še vedno videti impresivno, saj so NBA zvezdniki animirani odlično ter pri žogi lahko vidimo vsako poro, bi vam hkrati verjel, če bi mi kdo rekel da so posnetki vzeti iz NBA 2K24.

Igralno gledano nas čaka evolucija že vzpostavljenih sistemov. Napovednik sicer ne pokaže čistega igranja, ampak se raje hvali z naprednimi animacijami – dobili naj bi več kot 9k novih animacij, zaradi česar bodo tekme videti najbolj realistično doslej. Res je impresivno, koliko podrobnosti je skozi leta 2K oziroma razvijalec Visual Concepts zapakiral v to serijo, saj ne samo, da ima vsak košarkar svojo unikatno animacijo meta žoge, ampak so šli ustvarjalci celo tako globoko, da se pri gibanju zaustavimo tako, da igralčev športni copat malce podrsa po tleh. Sistem preigravanja z žogo naj bi deloval na novem pogonu, obrambni mehanizmi igre pa naj bi bili povsem prenovljeni. Seveda nas čaka tudi svež nabor košarkarjev, saj so nekateri od lani zamenjali ekipe, v enem kadru pa lahko vidimo tudi Bronnyja Jamesa, ki bo letos prvič v majici Jezernikov zaigral v navezi s svojim očetom LeBronom.

Letošnja verzija košarke bo posebna tudi za PC igralce, saj bodo ti končno prejeli grafično nadgrajeno verzijo igre, ki je bila doslej rezervirana samo za konzoli PlayStation 5 in Xbox Series X.

NBA 2K25 izide 6. septembra, prednaročniki pa boste dobili možnost igranja dva dni pred uradnim izidom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime