Serija The Last of Us dobila prvi dražilnik 2. sezone

Pretočna platforma Max je nedavno preko napovednika predstavila prihajajoče serije, ki jih bomo gledali letos in v 2025 in treba je reči, da nas čaka kar nekaj izvrstnih izdelkov, ki lepo pokažejo, da je HBO še vedno znamka, vredna naše pozornosti.

Kljub vsem tem napetim dramam pa očitno servis največ upanja polaga na franšizo The Last of Us, ki je svojo 1. sezono poustvarila po štorijalni predlogi prve igre, naslednji dve sezoni pa bosta sledili igričarskemu drugemu poglavju. HBO ve, da za 2. sezono drži velika pričakovanja, zato si je v napovedniku v vseh teh serijah največ časa zase vzel ravno The Last of Us, ki bo glede na izbrane kadre očitno zopet zvesto sledil dogodkom iz igre in nekatere od teh še dodatno razširil.

Prva scena iz napovednika je praktično 1:1 rekreacija tiste iz igre, saj vidimo Ellie, ki stoji pred lučmi in je tik pred tem, da se udeleži plesa znotraj mesteca Jackson, pri tem pa se bo vrtela s svojo izvoljenko Dino. Nakar vidimo igralko Catherine O’Hara, ki je v tej seriji novinka in zaenkrat zastopa neznano vlogo: najbrž bo igrala eno od meščank Jacksona, ki si bo blizu z Joelom, ki v novi sezoni obžaluje svoja pretekla dejanja.

Dražilnik je sestavljen iz hitrih kadrov, a ti so že sami po sebi presneto zgovorni. Prvič bomo lahko videli, kako je Ellie pridobila svojo slavno tetovažo, ki jo je nakracala njena bivša punca Cat. Za nekaj sekund se pred kamerami pojavi tudi Abby, ki jo bo tule odigrala Kaitlyn Dever in tisti, ki ste preigrali The Last of Us: Part II dobro veste, kako pomembno vlogo bo nosila ta močna ženska s katero ni pametno češenj zobati.

Kratki vpogled je lepo darilo vsem tistim, ki potrpežljivo čakata nadaljevanje avantur Joela in Ellie. A vašega čakanja še ni konec, saj 2. sezona izide šele enkrat v 2025.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime