Trgovina UVI tudi letos ponuja znižane cene v sklopu promocije Back to School

Slovensko trgovino UVI pozna vsak, ki se vsaj malo ukvarja z igričarstvom, saj je to podjetje svoje življenje začelo preko stolov UVI Chair, nakar so se razširili še na vse druge panoge in so pri nas tudi edini, ki ponujajo svojo lastno verzijo računalniške periferije UVI Gear.

Tako kot vsako leto so tudi za letos pripravili promocijo Back to School, ki za nekaj časa njihove izdelke močno zniža in tako omogoči nakup raznoraznih stvari, ki znajo zelo prav priti vsem tistim, ki te dni uživajo še zadnje ostanke poletnih počitnic, saj se na obzorju že riše september in s tem tudi vrnitev v šolske klopi.

Med mojim pregledovanjem uradne strani sem naletel na kar 43 izdelkov, ki so jim bile močno posekane cene, zato si oglejmo tiste, ki so meni osebno ukradli največ pozornosti, za polno ponudbo pa je seveda priporočljivo obiskati stran razprodaje.

Kar se tiče stolov UVI Chair najdemo štiri predstavnike linije, vsak od njih pa je namenjen določenemu segmentu uporabnikov. Najmanjši med njimi je Hero, ki je hkrati najcenejši, saj njegova cena znaša vsega 99 €, namenjen pa je vsem tistim manjše rasti in malce manjše teže. Stopnjo nad njim je Simple, ki je znižan na 109 € in je bolj pisarniški stol, saj je povsem črne barve, za razliko od Herota pa ponuja tudi dviganje in spuščanje naslonov za roke. Za zaljubljence v pisarniške črne stole je to tudi Focus, ki se trenutno prodaja po ceni 229 € in je že stol višje kvalitete, ki vsebuje mrežno zasnovo in omogoča nagibanje stola v vse smeri. Ne smemo pozabiti tudi najbolj širokega stola Sport XL, ki je pravi za tiste malce močnejše postave in takšne, ki imajo radi malce bolj igričarsko podobo svojega sedala. Gre za zelo prilagodljiv stol, njegova cena pa je bila najbolj posekana, saj trenutno stane vsega 209 €.

Stolu prav lepo družbo dela tudi miza in na tem področju je znižanje doživela UVI Desk dvižna miza, ki trenutno stane samo 499 €. V zameno za ta izkupiček boste dobili mizo prihodnosti, ki jo lahko preko kontrolerja dvigamo in spuščamo na idealno raven in to s stiskom samo enega gumba, vi pa se tako med delom odločate med sedenjem ali stanjem, kar je zelo koristno za vaše zdravje. Če vam je elektronsko nastavljanje odveč in si želite samo kvalitetne mize, potem si lahko za 229 € privoščite UVI Desk Breacher, ki je bolj stacionarna miza, a vseeno omogoča določen nivo ročnega nastavljanja višine.

Pri periferiji je treba omeniti brezžično miško UVI Ant Wireless, ki trenutno stane samo 59,90 € in TKL tipkovnico Greed Mini V2, ki je znižana na 34,90 €. Če imate raje žičnate rešitve potem si lahko privoščite miško Envy V2 in ta vas bo trenutno obrala za samo 29,90 €.

Kot rečeno, to je samo nekaj izdelkov, ki se vam jih splača pogledati, saj polna ponudba zaobjema še masažerje iz kategorije UVI Health in druge koristne dodatke, ki vam lahko okrasijo vsakdan – sem notri lahko prištejemo denimo podporo za noge, ki trenutno stane samo 19,90 €.

Mimogrede: te cene niso zadnje in če ob nakupu vtipkate še kodo REFUVIWORLD boste pridobili še dodatnih 10 % popusta. V praksi to pomeni, da lahko ogromni stol Sport XL pridobite za samo 188,10 €, zraven pa prejmete še čistilo za stol in brezplačno dostavo!

Te kupčije se definitivno splača izkoristiti in to čim prej, saj se akcijske cene iztečejo že 5. septembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime