Borderlands 4 uradno razkrit

Razvijalec Gearbox je včerajšnji Gamescom izkoristil za najavo povsem svežega poglavja franšize Borderlands, ki smo ga seveda vsi pričakovali, saj je ta najbolj dobičkonosen posel tega studia.

Uradna najava je sicer prišla ob malce nerodnem času. Borderlands je v zadnjem mesecu polnil naslovnice internetnih strani na račun katastrofalnega filma, ki ni prejel samo ekstremno nizkih ocen, ampak je hkrati tudi povsem pogrnil na blagajnah kinodvoran in to v takšni meri, da se je že začel napovedovati prihod na pretočne servise, ki naj bi se zgodil že 30. avgusta. Koliko je to slabo priča dejstvo, da film v Sloveniji še vedno ni na voljo za ogled, saj se bo znotraj kinodvoran pojavil šele 29. avgusta.

A franšiza Borderlands je imela težave že prej. Borderlands 3 iz leta 2019 je imel sicer dobro igralnost, a res cringe humor, igra New Tales from the Borderlands pa je bila enostavno slaba. Edini žarek upanja je bila igra Tiny Tina’s Wonderlands, ki ni ponujala samo dobre igralne formule, ampak tudi odlično glasovno podajanje in dejansko zabavno zgodbo.

Kako se bo odrezal sveže napovedani Borderlands 4 lahko zaenkrat samo ugibamo, saj poleg kratkega dražilnika nismo dobili ničesar drugega. No, razkrita je bila letnica izida in igra bo za igranje postala na voljo v letu 2025, ki ima že zdaj toliko napovedanih iger, da jih bo zagotovo nekaj bilo prestavljenih v 2026, saj zna nastati preprosto prevelika gneča, da bi lahko igrali in kupili vse ponujeno.

Celotna franšiza trenutno na Steamu uživa velika znižanja. Tretji del je znižan celo za -90 % in ga zdaj lahko kupite za vsega 5,99 €, Tiny Tina’s Wonderlands Chaotic Great Edition, ki v sebi vsebuje tudi DLC-je, pa zdaj stane samo 16 €. Za bolj celokupen paket si lahko ogledate zbirko Borderlands Collection: Pandora’s Box, ki je znižana za -94 % na 36,98 €, v njej pa dobite igre Borderlands, Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel, Tales from the Borderlands, Borderlands 3 in New Tales from the Borderlands, sem notri pa so všteti tudi vsi DLC-ji.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime