Simsi končno prihajajo na konzolo Nintendo Switch

Ena bolj bizarnih odločitev založnika EA-ja se vrti okoli njihove igre The Sims 4, ki so jo predelali za vse možne sisteme in jo za igranje ponudili tudi povsem brezplačno – a igra nikoli ni bila in verjetno tudi ne bo nikoli predelana za konzolo Nintendo Switch. Kar je nekako skregano z logiko, saj bi tole zadevo marsikak igralec užival tudi v prenosni obliki in življenja svojih Simčkov nadzoroval tudi med vožnjo z avtobusom ali ležernim poležavanjem na plaži.

Napravi Nintendo Switch se zdaj izteka življenjska doba in že naslednje leto naj bi za njo dobili naslednika, Japonci pa se morajo medtem zanašati na raznorazne predelave in manjše projekte, ki bodo vseeno nanesli nekaj evrov. In eno od svojih predelav je včeraj najavil tudi založnik EA, a žal ne tisto, ki jo nekateri pričakujejo že vse odkar je The Sims 4 prvič prispel na naše ekrane.

Namesto tega bomo dobili predelavo igre MySims, ki je originalno izšla leta 2007 za konzolo Nintendo Wii in nam je takrat dostavila bolj srčkano in manj realistično podobo, kjer lahko ustvarimo svojega junaka in preko njega nato gradimo hiške in te tudi opremljamo, za povrh pa se lahko zamotimo z raznimi stranskimi aktivnostmi.

Za Nintendo Switch bomo dobili predelavo dveh MySims iger – druga od teh se imenuje Kingdom in vsebuje bolj srednjeveško podobo, skupaj s princesami, vitezi in kralji, a igralna formula se preveč ne razlikuje od originala. Ob gledanju napovednika boste verjetno dobili kakšno asociacijo na Nintendovo franšizo Animal Crossing, ki se je na Switchu zelo dobro prodala, zato ostaja misterij, zakaj je EA toliko dolgo čakal s svojimi predelavami Simsov.

MySims: Cozy Bundle na Nintendo Switch prihaja 19. novembra in igralci boste zagotovo veseli tudi nadgrajene grafične podobe, ki jo boste našli samo v temu paketu iger. Tudi cena ni zastrašujoča, saj bo za tole zabavo treba odšteti samo 39,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime