V Citypark Ljubljana prihaja novi igričarski dogodek Gaming POP-UP #3!

Mesec september je za šolarje navadno grozen, saj je konec poletnih počitnic in brezskrbno poležavanje na plaži in bedenje do nečloveških jutranjih ur postaneta stvari preteklosti. Tudi starejši začnejo ob tem bentiti, saj konec poletja na naše avtoceste naseli horde tujcev, ki se umikajo iz hrvaške obale proti oddaljenemu domu, hkrati pa se vsi vračajo v službe, tako da nam začne živce parati prometni kaos.

A letošnji september ne bo tako depresiven, saj bomo sredi njega organizirali naš dogodek Gaming POP-UP, ki bo nasledil že dva podobna sejma, tako da mu lahko ponosno nataknemo številko #3.

Če ste naše dogodke v preteklosti že obiskali, potem veste kaj vas čaka in kako lahko hitro popestrimo središče nakupovalnega središča. Naš cilj je samo en: na enem mestu postaviti igričarsko oazo, ki se je lahko udeleži čisto vsak in to povsem brezplačno.

V primerjavi z lanskim letom kakšnih večjih sprememb ne načrtujemo. Obiskovalci se boste lahko usedli za nadgrajene igričarske PC-je, ki za razliko od lani tokrat v sebi čuvajo grafične kartice RTX 4070, na njih pa se boste lahko pozabavali v večigralskih zabavah tipa Fortnite, League of Legends, Valorant in Counter-Strike 2. Vsa oprema bo pripravljena za vaše takojšnje igranje, tako da se obiskovalec samo usede in prične svojo zabavo, še boljše pa je, če ima s sabo kakšnega prijatelja, ki se nato lahko pridruži njegovi večigralski partiji.

Po prostoru bomo posejali tudi nekaj konzol PlayStation 5, kjer boste lahko igrali nogometavščino FC 24 in druge zadeve, ki podpirajo za enim zaslonom dva igralca, nemara pa gor namestimo tudi kakšno povsem enoigralsko, a vseeno hudo popularno zadevščino tipa Black Myth: Wukong.

Potem je seveda tu vedno zabavni VR, ki letos nameravamo namestiti na dve verziji: stoječo, kjer boste lahko poplesavali v ritmih igre Beat Saber in takšno sedečo, kjer si boste na glavo posedli očala PS VR2 in se v dirkalnem simulatorju UVI Racing zapeljali skozi piste igre Gran Turismo 7. Brez skrbi: za tiste bolj zagrete dirkače bo na voljo močnejši volan znotraj igre Assetto Corsa Competizione, ki na PC-ju vedno zna pričarati pošteno globoko igralno izkušnjo.

Dodatno vas bo navdušil še popularni YouTuber Wortex, ki se bo z zagretimi oboževalci slikal in malce pokramljal.

Gaming POP-UP #2 se bo letos, tako kot lani, odvil znotraj Cityparka in sicer nas najdete pred trgovino HUMANIC. Zabavala bo trajala kar dva dni, zato si na koledarju obkrožite in rezervirajte 13. in 14. september!

Več informacij najdete na naši uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime