Razvijalec RGG nam bo 20. septembra predstavil prihodnost franšize Like a Dragon

Japonski studio Ryu Ga Gotoku oziroma RGG praktično ne pozna počitka, saj ta razvijalec, za razliko od zahodnih kovačev iger, vsako leto ne izda samo ene, ampak več iger, praktično vse od teh pa uživajo dobre ocene kritikov in igralcev. Res je, da se vmes najde veliko predelav, a tudi te so narejene z dovolj velikim spoštovanjem, da jim tega ne moremo zameriti, skladno z njimi pa skoraj vedno dobimo tudi nov naslov znotraj serije Like a Dragon, ki smo jo včasih poznali pod imenom Yakuza.

RGG je lani izdal igri Like a Dragon: Ishin! ter Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, letos pa smo zaenkrat dobili polnopravno nadaljevanje serije Like a Dragon: Infinite Wealth. Za tega razvijalca je tako malce nenavadno, da v bistvu ne vemo ničesar konkretnega glede njegovih planov za serijo Like a Dragon, a vse to se bo spremenilo 20. septembra, saj je razvijalec za takrat napovedal stream RGG Summit 2024.

Kaj nam bo na njem za videti zaenkrat ostaja skrivnost, a več kot očitno nas čaka napoved novih projektov iz franšize Like a Dragon, ki je te dni bolj popularna kot kadarkoli prej v zgodovini. Oboževalci pričakujejo napoved novih predelav in morda dobimo prvo potrditev novega Kiwami projekta. RGG pod Kiwami označuje večje predelave originalnih iger in zaenkrat smo dobili dva takšna projekta, na tretjega pa igralci čakajo že zelo dolgo. Še večja so pričakovanja za nov del serije Judgment, ki se odvija v istem svetu, le da tokrat spremljamo zgodbo detektiva Yagamija, čigar avanture smo nazadnje ugledali leta 2021 v igri Lost Judgment.

Morda pa nas čaka nekaj povsem nepričakovanega. RGG je sicer že prej napovedal, da bo naslednji Like a Dragon projekt oboževalce presenetil in bo uradno razkrit na sejmu Tokyo Game Show, ki se bo odvil med 26. in 29. septembrom. Zna se tako zgoditi, da na RGG Summit 2024 dobimo samo dražilnik, polno razkritje pa nekaj dni kasneje.

Založnik SEGA je nedavno prijavil registriral znamko Yakuza Wars, kar zna biti potencialni novi projekt tega razvijalca. Amazon medtem dela na seriji Like a Dragon: Yakuza, ki jo bomo preko pretočnega servisa Prime Video spremljali od 31. oktobra dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime