Serija The Last of Us dobila prvi napovednik za 2. sezono

Leto in pol po premieri prve sezone serije The Last of Us je HBO začel kazati prve znake promocije naslednje sezone, ki je bila po huronskem uspehu predhodnika hitro najavljena. V nadaljevanje avantur Joela in Ellie se vrača celotna ekipa, skupaj z ustvarjalcem Craigom Mazinom, ki je lani izjavil, da bo sicer druga sezona načeloma sledila štorijalni predlogi igre The Last of Us Part 2, a se bo marsikje tudi pošteno razlikovala.

Kje točno bodo te razlike v prvem napovedniku ni razvidno, saj so ti kadri večidel preslikava dogodkov, ki smo jih videli v uvodnih poglavjih igre. Joel in Ellie imata po napetem razpletu prejšnje sezone dokaj napet odnos, ki ga bosta poskušala popraviti preko brenkanja na kitaro in globokimi odnosi z drugimi osebami. Ellie se bo zatekla v objem svoje simpatije Gine, Joel pa bo uteho iskal pri psihologinji, ki jo bo odigrala Catherine O’Hara.

To mirno življenje pa ne bo trajalo dolgo, saj je mesto Jackson sicer veliko in celo vsebuje elektriko, a zunaj njenih zidov nevarnosti ne manjka. Okuženih zombijev ne manjka, tem pa so se pridružili tudi banditi, ki bi vas slekli iz kože samo za konzervo graha. V napovedniku lahko za nekaj sekund opazimo tudi Abbie, ki za razplet nadaljnje zgodbe nosi eno od najbolj pomembnih vlog in je prisotna tudi v eni najbolj napetih scen v igričarski zgodovini.

2. sezona serije The Last of Us na pretočni servis Max prihaja enkrat v 2025.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime