Dirkaški spektakel Night Strike se vrača tudi v 2024

Približuje se jesen, kar v Sloveniji ne pomeni, da bomo v zraku samo vohali pečeni kostanj, ampak se bomo nadihali tudi slastnega vonja skurjenih avtomobilskih gum. Oktober je namreč postal zdaj že tradicionalni datum dirkaškega spektakla Night Strike, ki smo ga obiskali leta 2022, lani pa smo na njem priredili tudi tekmovanje znotraj igre Assetto Corsa Competizione.

Night Strike vsako leto nase privleče več obiskovalcev in nič drugače ne bo niti letos. Med 4. in 6. oktobrom se bo na dirkalno pisto Raceland Krško zopet zgrnila poplava navdušencev nad vsem, kar v sebi vsebuje nek nafriziran motor in rohni z vsaj toliko decibeli, da se tresejo okna najbližjega bloka.

Tako kot lani vas skozi tri dni dogajanja čakajo raznorazne dejavnosti, ki si jih boste zapomnili še dolgo. Obiskovalci boste lahko opazovali tekmovanja iz driftanja, se čudili modificiranim avtomobilom ter navdušeno ploskali kaskaderskim potezam, ki jih sponzorira Monster Energy. Tisti bolj pogumni boste lahko za dodatno plačilo skočili v preizkušnjo Drift Taxi, ta pa vas posede v sedež nabritega avta, nakar vas izkušen dirkač popelje skozi ovinke steze in zraven izvaja takšne lupinge, da je morda bolje, da se te preizkušnje lotite bolj praznega želodca.

Tam bomo bili tudi mi in to v sklopu naših POP-UP dogodkov, ki jih bomo na tem dirkališču letos tudi zaključili. Na dogodku se boste lahko usedli izza simulatorjev vožnje UVI Racing SIM Extreme in UVI Racing SIM PRO V2 in tako boste lahko izkusili napredno volaniziranje znotraj igre Assetto Corsa Competizione. Za razliko od lani tokrat ne bomo izvajali turnirja, tako da se bo v virtualno dirkanje spustil vsak, ki se bo sprehodil mimo. Na dogodku bomo prisotni v soboto in nedeljo.

Night Strike 2024 bo svoja vrata odprl v petek, 4. oktobra ob 16.00 in se bo zaključil v nedeljo, 6. oktobra ob 19.00. Vstopnice lahko v predprodaji kupite na Eventko.eu, cena posameznega dneva pa se giblje med 15 in 30 evri. Najbolj ugoden je nakup tridnevne prepustnice, ki vam ponudi tri dni zabave za ugodnih 40 €. Ob tem bodite pozorni, da je treba za preizkušnjo Drift Taxi dodatno doplačati 80 € – te vstopnice kupite na ločeni povezavi.

Poleg dirkanja, priložnosti nakupa posebne robe in bučne glasbe izpod prst DJ-jev vas bosta na dogodku pozdravila tudi vplivneža Wortex, ki je v prostem času tudi sam velik navdušenec nad avtomotošportom in bo tam prisoten v soboto ob 17.00 ter Drey Nitrous, ki je obenem tudi organizator tega dogodka.

S tem se naše izvajanje turnirjev zaključuje, a ne povsem, saj za november pripravljamo povsem ločen spektakel Gaming terminal.

Več o dogodku izveste lahko na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime