Creature Commandos, animirana serija, ki bo na novo zagnala DC vesolje, dobila prvi napovednik

Stripovsko vesolje DC ni imelo ravno veliko sreče pri selitvi svojih superjunakov v filmski in televizijski svet. Nekaj dobrih izdelkov je sicer bilo, vendar so se ti v glavnem vrteli okoli Batmana, a na splošno je franšiza lahko samo sanjala številke dobička, ki jih skozi leta obračal Marvel. Morda pa je zdaj končno napočil čas za spremembe, saj so ljudje te dni nekam siti Marvelovih zadev, a se hkrati morda superherojev še niso povsem prenajedli, zato bi zdaj to luknjo znal zapolniti DC, ki ga bosta zdaj v prenovljeni obliki dostavila James Gunn in Peter Safran.

Dvojec je dobil popoln nadzor na filmskimi in televizijskimi projekti, ki bodo zdaj štartali na povsem sveži stezi, brez da bi se morali obremenjevati s skladnostjo prejšnjih projektov. DC bo tako sledil Marvelovemu zgledu, kjer se štorije filmov, iger in serij med sabo prepletajo, tako da bo gledalec za popolno seznanjenost z zgodbo moral pogledati vse. Prvi projekt tega prenovljenega vesolja bo postala risana serija Creature Commandos in ta je nedavno dobila svoj prvi napovednik.

V bistvu Creature Commandos ne bo tisti čisto prvi takšen izdelek, ki bo povedal svojo zgodbo v novem vesolju, saj sta James Gunn in Peter Safran pri kovanju prihodnosti DC-ja upoštevala zgolj en prej narejen izdelek in sicer prvo sezono serije Peacemaker. Tudi ta bo sicer v 2. sezoni dobila nekaj bistvenih sprememb glede svoje do sedaj povedane zgodbe, a je dobro štartno mesto za prvo seznanjenje z DC-jem, serija Creature Commandos pa se odvija po dogodkih 1. sezone.

Kot lahko vidite iz napovednika bo serija zelo spominjala na nekakšno različico bande Suicide Squad, saj se bo peščica raznoraznih superherojev spustila na nevarno misijo, le da so tule člani ekipe še bolj raznovrstni. Tu je G.I. Robot, ki zelo rad pobija naciste in te išče tudi v sodobnem času, volkodlak The Weasel, ki je videti kot zelo krvoločna podlasica in žena Frankensteina, The Bride. Za razliko od Marvelovih pripovedi tule kri šprica vsepovsod in čaka nas kar nekaj prizorov brutalnih usmrtitev, kar nakaže že Nevesta v začetnih kadrih, ko jo nek zapornik grdo pogleda.

Kar je zanimivo pri prenovljenem DC vesolju je tudi dejstvo, da bodo vsi glasovni igralci nato tudi svojo ličnost posodili v izdelkih, kjer bodo pred kamere stopili živi igralci, saj Gunn in Safran želita preko tega narediti resnično prepletenost svojih izdelkov.

Serija Creature Commandos bo svojo prvo epizodo rodila 5. decembra, nakar bomo nove dobivali tedensko, dokler se 1. sezona ne bo zaključila 16. januarja. Vse DC-jeve izdelke bomo lahko spremljali samo preko pretočnega servisa Max.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime