Vought Rising je nova serija v svetu franšize The Boys

Ravno dva dni nazaj sem si ogledal zaključno epizodo 4. sezone serije The Boys, ki mi je bila sicer skozi svojo glavnino nekam povprečna, a se je odkupila preko zaključnih minut epiloga, zato sem vesel novice, da bom v tem vesolju superherojev prebil še kar nekaj časa. Osnovna serija bo sicer resda s 5. sezono za vedno zaključena, a avantur moralno spornih herojev še ne bo kmalu konec, saj je za nami že 1. sezona ločene serije Gen V, kmalu pa na spored prihaja še Vought Rising, ki je bil napovedan na Comic-Conu.

Žal ob napovedi nismo dobili kakšnega dražilnika, a veseli smo že informacije, da projekt obstaja in nas bo vrnil daleč v preteklost. Vought Rising se bo namreč odvijal nekje v letu 1950, takrat pa za ljudi ni skrbel Homelander, ampak njegov odtujeni oče Soldier Boy. Vlogo tega bo tudi tokrat prevzel Jensen Ackles, ki je to nalogo superiorno opravil že v osnovni seriji, kjer pa je bil nato spravljen v varen zaboj in tam je počival vse do zaključka 4. sezone – v tej je bilo po odjavni špici razkrito, da se njegova zgodba ni končala, nakar je bilo tudi uradno potrjeno, da bo Soldier Boy igral veliko vlogo znotraj zaključne 5. sezone.

Ni pa Soldier Boy edino znano ime, ki ga bomo videli v Vought Rising. Spremljali bomo namreč tudi zgodbo sporne junakinje Stormfront, ki smo jo ravno tako že spoznali v originalni seriji, kjer je bilo razkrito, da je bila ta včasih znana pod imenom Liberty in je imela kar nekaj prijateljskih vezi z nacisti. To zna biti za serijo Vought Rising malce občutljiva tema, zato bo zanimivo videti, kako se jo bodo lotili, a glede na to, da tudi to serijo vodi Eric Kripke se nam za kvaliteto verjetno ni treba preveč obremenjevati.

Kripke je kasneje v ločeni izjavi napovedal, da se bo nova serija vrtela okoli skrivnostnega umora, hkrati pa bomo videli, kako je podjetje Vought postalo tako vplivno na področju proizvodnje novih superherojev.

Žal datum izida ostaja neznanka, bomo pa naslednje leto vsaj dobili novo sezono serije Gen V, ki je sicer za nekaj časa ustavila produkcijo, saj se je v maju od nas nepričakovano poslovil igralec Chance Perdomo, ki je v seriji igral eno od glavnih vlog.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime