Predelava igre Until Dawn dobila datum izida in nov napovednik, ki pokaže primerjavo z originalom

Until Dawn sem prvič igral na zagrebškem sejmu Reboot in takrat sem debelo gledal v televizor in se spraševal, če bodo igre lahko sploh kdaj še lepše kot pa pričujoča podoba, ki sem jo takrat gledal na konzoli PlayStation 4. Od takrat je preteklo že toliko let, da je Sony že najavil predelavo in ta je včeraj pokazala svež napovednik, ki prvič naredi tudi primerjavo med originalom in nadgrajeno verzijo.

Kakor lahko vidite je grafična podoba tokrat še bolj podrobna kot prej, saj je razvijalec Ballistic Moon celotno pripoved na novo zgradil znotraj pogona Unreal Engine 5. Ta je sicer znan po svoji kvalitetni grafiki, a hkrati igre na njem velikokrat doživijo porodne krče, ki jih nato razvijalec odpravi šele preko naknadnih posodobitev. Upamo, da se bo to pravilo tokrat izneverilo, saj je grafična podoba tule videti res dobro in škoda bi bilo ob njej trpeti nizko število sličic na sekundo.

Predelava pa se ne bo lotila samo vizualne podobe, saj namerava narediti nekaj sprememb tudi na igralnem področju. Predvsem uvod igre naj bi bil po novem bolje tempiran, dobili pa bomo tudi nekaj novih scen, ki jih v originalu nismo doživeli. To je dobro, saj je ta naslov spočel razvijalec Supermassive Games in njihove igre so že od nekdaj znane po dokaj zanimivih NPC-jih, ki jih nato želimo obdržati pri življenju, saj se sčasoma na njih navežemo.

Napovednik nam je tudi postregel z datumom izida. Ta se bo zgodil 4. oktobra, kar je ravno prav za Noč čarovnic, igra pa se bo preko predelane podobe pojavila na konzoli PlayStation 5 ter PC-ju – za igranje bo nujen PlayStation račun. Serija Until Dawn se bo preselila tudi v filmski svet, a o tem projektu je zaenkrat znanega bolj malo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime