Avstralska verzija Pisarne je v prvem napovedniku videti grozno nesmešno

Koncept serije The Office oziroma Pisarna, kjer spremljamo raznovrstno skupino delavcev, ki se poskuša prebiti skozi vsakdan, medtem ko jo pri tem spremlja dokumentarna ekipa, je postal tako popularen, da smo skozi čas dobili ducat verzij originalne serije. Prve epizode je leta 2001 zasnoval Ricky Gervais, a tista prav popularnost te franšize je prišla leta 2005, ko so za stvar pograbili Američani in je vodja serije Greg Daniels in je v čevlje Michaela Scotta stopil Steve Carell.

Skupno gledano smo do sedaj dobili 13 različnih verzij Pisarne in nekatere od njih so sledile originalni zgodbi, medtem ko so druge spočele povsem svoje lastne zgodbe. V to smer se nagiba tudi avstralska različica, ki bo nosila preprosto ime The Office in je pred kratkim dobila svoj prvi napovednik.

Soditi serijo po samo enem kratkem posnetku je seveda nepošteno do vseh, ki so na njej delali, a treba je reči, da tale napovednik vsekakor ni nekaj, kar bi nas potegnilo v takojšnje gledanje. Spremljali bomo vsakdan podjetja Flinley Craddick, ki se ukvarja s pakiranjem izdelkov in je tik pred zaprtjem. Vodja pisarne je tokrat Hannah, ki tako kot Michael Scott, svoje podrejene tretira kot za svojo družino in naredila bo vse, da se izogne zaprtju podjetja, pa četudi mora delavce motivirati preko posebnih prijemov.

Žal šale preprosto niso videti smešne ali pa morda jaz ne razumem avstralskega humorja. Med delavci malce izstopa ženska verzija Dwighta, ki v službo pripelje krokarja, nakar ta pobegne iz kletke in se zaleti v steklena vrata. Potem je tu ena scena, kjer naj bi nekdo brskal po temni strani interneta in mu nekdo drug samo zapre prenosnik. Ti kadri izpadejo plehko in brez neke smešne iztočnice, kar je lahko za komično serijo hitra smrt.

Morda pa sem do zadeve prestrog in zanimivo bi bilo videti, kakšen odziv bi dobil napovednik za 1. sezono ameriške verzije Pisarne, ki je bila po mnenju mnogih najšibkejša. Na voljo je sicer promocijski napovednik za DVD-je in ta je videti bolj zanimiv že zaradi karizme igralcev, ki so se nato skozi nadaljnje sezone izpopolnili in postali tako legendarno zabavni.

Avstralska verzija Pisarne se bo začela predvajati 18. oktobra na pretočni platformi Prime Video.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime