Blasphemous 2 dobiva DLC in večjo brezplačno posodobitev

Več kot leto je že minilo, odkar so se med nami pojavile zadnje bogoskrunske avanture junaka, ki ga v igrah Blasphemous poznamo zgolj kot The Penitent One. Razvijalec The Game Kitchen je v drugi del, čeprav ta vizualno od prvega ne odstopa kaj preveč, vnesel vrsto igralnih sprememb in ena tistih bolj pomembnih je izbira orožja, ki ste ga nato lahko vihteli skozi celotno igro.

Med temi orožji pa ni bilo tistega trnavega meča Mea Culpa, ki smo ga uporabljali v prvi igri in to se zdaj vrača v prihajajočem DLC-ju z istim imenom, ki bo vseboval kar nekaj vsebine. Razvijalec je za dodatek napovednik izdal včeraj, a žal ni pokazal nobenega igranja, tako da jim moramo verjeti na besedo, da bo stvar zares vredna našega denarja in časa.

DLC Mea Culpa bo predstavil kaj drugega kot pa naš že znani meč, ki, vsaj tako upamo, ga bomo nato lahko uporabili za preigravanje celotne kampanje. Poleg tega nas čakata dve novi mapi, štiri nove stranske naloge in dva šefa, ob tem pa se bomo lahko zabavali še z nabiranjem novih molitev in rožnih vencev, ki našemu junaku lahko zvišajo statistike.

Prvi (in morda tudi zadnji) DLC za Blasphemous 2 bomo lahko igrali od 31. oktobra dalje, a novosti s tem še ni konec. Na isti dan bo namreč izšla tudi ogromna večja posodobitev True Torment, ki bo dodobra predelala kampanjo in obstoječe mape bodo tako postale razširjene in bodo ponujale nove izzive. To vključuje tudi nove nepridiprave, ki se nam bodo postavili na pot, a morda najbolj pomembna novost je možnost preigravanja New Game+, ki bo idealen izgovor, da novi meč Mea Culpa popeljete skozi pasti celotne originalne kampanje.

Razvijalec The Game Kitchen res ne počiva, saj poleg nove vsebine za že izdani produkt dela tudi na povsem sveži igri The Stone of Madness, ki pa se bo od Blasphemousa igrala povsem drugače.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime