Skyrim babica ne bo več snemala igričarske vsebine

Ena od bolj prisrčnih igričarskih zgodb prihaja iz strani starejše gospe z imenom Shirley Curry, ki je kljub svojim letom izjemno zagreta igričarka in to je tudi dokazala, ko je leta 2015 na YouTube naložila svoj prvi video, v njem pa je predstavila svojo ljubezen do igre The Elder Scrolls: Skyrim.

Shirley je hitro postala viralna in njen kanal je eksplodiral v popularnosti, Shirley pa se je oprijel vzdevek “Skyrim babica”. Uspeh ji ni stopil v glavo, ampak je začela raje nalagati svoje nove avanture znotraj Skyrima in to je počela dolgih 8 let, kar monumentalen dosežek za nekoga njegovih let, hkrati pa je zavidljivo videti, da je lahko nekdo iz enoigralske igre, pa naj bo ta še tako široka, potegnil ven toliko ur zabave.

In ravno ta zabava je postala problem, saj je zdaj 88-letna Shirley na YouTube naložila nov video, v njem pa je napovedala svoje slavo od Skyrima. Shirley je svojo YouTube kariero vedno tretirala kot hobi, ki jo je veselil, zdaj pa se je preprosto prenajedla te igre in vse skupaj ji ni več zabavno. Vsakič ko pride v sobo in pogleda svoj računalnik se zaveda, da mora posneti nov video in spoznala je, da za to nima več nobene želje, zato samo odkima z glavo in gre raje ven iz sobe.

Shirley tako ne bo več delala igričarske vsebine, a se ne namerava v celoti posloviti od YouTuba, kjer je do sedaj nabrala več kot milijon naročnikov. V novem videu je povedala, da zna vsake toliko objaviti kakšen nov posnetek glede svojega življenja, prosti čas pa zdaj namerava zapolniti z izdelovanjem prešite odeje, ki jo je želela skupaj spraviti že zelo dolgo, a ni nikoli imela časa.

This picture of Todd howard and shirley curry (grandma the lets play’s skyrim) makes it look like Todd was thinking “Why did i agree to do this.”
by ingaming

Priljubljena Skyrim babica lahko zdaj zasluženo odloži svoj virtualni meč in meč, saj je v osmih letih ustvarila ogromno vsebine znotraj te priljubljene igre. Njena popularnost je dosegla celo take višave, da jo je razvijalec Bethesda povabil v svoj studio, kjer so preko posebnih kamer iz nje naredili virtualno kopijo, ta pa se bo nato pojavila v prihajajoči igri The Elder Scrolls 6. Shirley je namreč skrbelo, da bo ta za izdelavo potrebovala še toliko časa, da bo pred njenim izidom pod zemljo, a zdaj bo njen virtualni avatar lahko živel za večno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime