Skyrim babica zdaj dobila čisto svojo modifikacijo

Igralka Shirley Curry je že nekaj časa nazaj postala najnbolj prepoznavno ime Skyrim scene, saj gospa šteje že 84 let, a v njej gori neusahljiva žeja po Skyrim avanturah. Svoje igranje kaže na YouTubu in na svoj kanal je pridobila že skoraj milijon naročnikov. Ta številka je res ogromna, a Shirley je nedolgo nazaj razmišljala o koncu svoje kariere, saj njeni videi naberejo zelo malo ogledov, poleg tega pa se mora še ubadati z nesramnimi komentarji.

Vendar pa ni obupala in se je celo povezala s skupino ustvarjalcev, ki so po njej ustvarili novo modifikacijo Shirley. Zdaj lahko med svojim igranjem naletite na njen lik, ki ga lahko vpokličete kot spremljevalca, ki vam bo nato pomagal ob bojevanju.

V ustvarjanje njenega lika je šlo kar nekaj dela. Shirley se zanaša na mahanje z dvoročnim mečem in lahko uporabi tudi lok, med igranjem pa zna tudi izustiti kakšno pametno opazko. Razvijalec je namreč posnel zvočne vrstice, ki jih je prispevala sama Shirley, za njen lik pa so ustvarili tudi udobno kočo, ki med igranjem igralcu lahko služi tudi kot priročen dom.

Shirley je na svojem kanalu začela novo preigravanje s to modifikacijo in če vam je projekt zanimiv, si ga lahko snamete iz naslednje povezave – za igranje boste potrebovali nameščeno kopijo igre Skyrim Special Edition.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime