Tule je za 20 minut novih posnetkov igre Death Stranding 2

Dobra novica za vse tiste, ki potrpežljivo čakate na drugo poglavje serije Death Stranding, saj bo to tako bizarno kot originalna igra, njen pretkani ustvarjalec Hideo Kojima pa namerava to čudnost, ki preveva vse njegove naslove, v marsikakšnem pogledu preseliti na naslednjo stopnjo.

Vsaj tako obeta novi igralni napovednik, ki je bil pretekli vikend pokazan na sejmu Tokyo Game Show, kjer si je na Sonyjevem odru prav poseben segment odrezala igra Death Stranding 2.

Tako kot v originalni igri bo tudi nadaljevanje postreglo s kopico prepoznavnih Hollywoodskih imen. Seveda bo glavno vlogo zopet prevzel Norman Reedus, ki kar ne more zapustiti službe dostavljavca post-apokaliptične Zemlje, med znanimi obrazi pa boste hitro opazili tudi Lea Seydou, ki bo tule zopet zavzela vlogo lika Fragile. Punca tokrat ne bo sama, saj bo očitno zelo dobra kolegica z Rainy (Shioli Kutsuna) in Tomorrow, ki jo bo odigrala Elle Fanning, trojica pa bo zelo rada pozirala pred fotoaparatom, ki ga bomo sukali mi in tile zajeti posnetki naj ne bi bili samo za okras, ampak naj bi celo vplivali na razplet zgodbe.

Izpostaviti je treba dejstvo, da bo nadaljevanje očitno imelo veliko več stranskih oseb kot pa predhodnik. Morda bo zaradi tega tudi naše potovanje med lokacijami malce manj osamljeno, kar zna biti za nekatere dobra novica, saj niso vsi pozdravili dolgih sprehodov skozi čudovito obarvane mape, kjer pa smo večino časa poslušali samo zvok svojih korakov in ni jih bilo malo, ki so si ob tem zraven zavrteli kakšen podcast na Spotifyju. Osebe, ki jih predstavi napovednik, so vsekakor unikatne in nosijo pečat ustvarjalnosti Kojime: lutko Dollman smo spoznali že enkrat prej in tule jo zdaj lahko vidimo sredi zanimive glasbene točke, Heartman pa je intriganten možakar, ki vsakih 21 minut dobi zastoj srca, nakar ga avtomatski defibrilator obudi nazaj k življenju. Tip se zaradi tega ne obremenjuje preveč: še več, vesel je novega skeleta na nogah, ki ga držijo pokonci tudi ko ga zadane infarkt in to ponosno pokaže tudi našemu protagonistu.

Death Stranding 2: On the Beach je videti kot nekaj, kar bodo igralci originala zagotovo navdušeno sprejeli v svoj objem, a na praktični preizkus izdelka bo treba še malce počakati. Kojima je sicer na dogodku TGS povedal, da zaradi nepredvidljivih dogodkov niso smeli napovedati datuma izida, a da je ta že začrtan in se bo zgodil enkrat v 2025, tako kot originalna igra pa bo tudi ta sprva na voljo zgolj na konzoli PlayStation 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime