Serija That ’90s Show preklicana po samo dveh sezonah

Netflixova oživitev licence Oh, ta sedemdeseta se ni izšla po načrtih, pa čeprav se je v kreiranje nove serije That ’90s Show vrnilo cel kup imen, ki so iz originala naredili tako legendarni izdelek. Igralsko zasedbo sta vodila Kurtwood Smith in Debra Jo Rupp, ki sta zdaj zasedla vlogo dedka in babice Red in Kitty Forman, medtem ko so se vsake toliko v epizodah pojavili nekdanji člani originalne serije Laura Prepon kot Donna Pinciotti, Topher Grace kot Eric Forman, Ashton Kutcher kot Michael Kelso, Wilmer Valderrama kot Fez in Mila Kunis v vlogi Jackie Burkhart.

Glavnino serije pa je zastavljala nova zasedba srednješolcev, ki jo je komandirala Leia Forman, hčerka Donne in Erica, ki je obiskala stare starše med poletnimi počitnicami. Ob svojem obisku je navezala prijateljske in romantične stike s sovrstniki in zabava se je zopet preselila v klet Formanovih.

Žal pa stvar preprosto ni imela tiste magije, ki jo je držala originalna serija. Ta je namreč držala vrhunsko igralno zasedbo, ki je med sabo razvila pravo kemijo in zaradi teh stvari je izvirna serija doživela osem sezon. Spomin na njo je zdaj sicer malce okrnjen: igralec Danny Masterson je bil lani obsojen za dve posilstvi in mora zdaj v zaporu preživeti vsaj 30 let.

Seriji That ’90s Show ni uspelo nabrati takšne gledanosti, kot pa jo je užival njen predhodnik. Najbolj uspešna je bila 1. sezona, ki je izšla lani, a spletna stran Deadline poroča, da ji je vse od takrat padala popularnost. 2. sezona je bila razdeljena na dva dela, a seriji se je samo v prvem tednu uspelo prebiti med Netflixovih 10 najbolj gledanih serij, kar je na tej platformi smrtna obsodba. Da se na obzorju rišejo temačni oblaki je napovedala odločitev Netflixa, da drugi del 2. sezone pokaže dva meseca bolj zgodaj kot pa je bilo na začetku načrtovano, kar je pomenilo, da se želi zadeve znebiti čimprej.

Slabo novico je včeraj na Instagramu potrdil Kurtwood Smith in tam zapisal, da Netflix serije ne bo obnovil za 3. sezono. Zahvalil se je vsem članom ekipe, oboževalcem pa obljubil, da bodo idejo serije poskušali prodati kakšni drugi platformi, a glede na slabo gledanost in slabe ocene kritikov nekako dvomimo, da bo za to vabo kdo res ugriznil.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime