Še 32 ekip v bitki za Cologne!

ESL je objavil vse ekipe iz treh regij, ki imajo še vedno možnost da se uvrstijo na ESL Cologne 2015 turnir, ki bo potekal avgusta.

Prve online kvalifikacije bodo potekale v Azijski regiji, kjer je ostalo še 8 najboljših azijskih ekip. Kvalifikacije bodo potekale 18. in 19. avgusta. Na ESL Cologne se bosta uvrstili dve najboljši ekipi, po videnem bi to morali biti obe avstralski ekipi Renegades ter Immunity, a pustimo se presenetiti:

QeeYou Renegades Skyred NeckBREAK
Immunity myRevenge MVP.Karnal The Mongolz

Za azijskimi državami pa bo prišla na vrsto Evropa, v kateri je ostalo še kar 32 najboljših ekip. Kvalifikacije bodo potekale 25. in 26. julija, na Major turnir pa se bo lahko kvalificiralo 4 najboljših, tukaj so ekipe veliko bolj izenačene, če bi predvidevali po sedanjih performancih bi se na turnir uvrstili Dignitas, Titan, HellRaisers, Flipsid3, a vse ekipe lahko zelo lepo presenetijo, saj so zelo izenačene:

FlipSid3 HellRaisers Kinguin dignitas
Titan 1337 ENCORE ex-INSHOCK
PiTER Epiphany Bolt ex-ROCK Gamers2
KILLERFISH PENTA OverGaming LGB

Zadnji bodo prišli na vrsto Američani, pri katerih je preseneltjivo samo ena država, ki ne prihaja iz ZDA, to je ekipa Tempo Storm. Na turnirju je prostora za 2 ameriški ekipi, po predvidevanjih naj bi bili to Cloud 9 ter CLG, nekaj možnosti pa imata tudi Liquid ter Luminosity. Kvalifikacije bodo potekale 1. in 2. avgusta:

Cloud9 CLG Luminosity Liquid
eLevate Nihilum Noble Tempo Storm

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime