Oznanjamo turnirski dogodek Gaming brez izgovorov!

Mraz je minil, in čas je, da zopet ogrejemo svoje igričarske mišice v novih tekmovanjih.

Naš zadnji tosortni dogodek se je odvil na Areni mladih pred dobrim mesecem in takrat smo bili nad odzivom presenečeni. Zato smo tokrat zadevo še bolj zagrabili v roke in tokratni dogodek bo še večji – in tudi bolje nagrajen.

Gaming brez izgovorov se bo odvil 14. 4. 2018 v Cityparku Ljubljana, vstop za obiskovalce pa je popolnoma brezplačen.

Več informacij lahko najdete na naši predstavitveni strani dogodka.

Counter-Strike: Global Offensive turnir

Začnimo s Counter-Strike turnirjem. Ta bo potekal najprej “online” v kvalifikacijskih rundah, tekmovanje pa se bo pričelo 7. 4. 2018 ob 13. uri. Na kvalifikacijskem turnirju bo lahko sodelovalo 64 igralcev, a se bodo na zaključni turnir uvrstile samo najboljše štiri ekipe. Te bodo potem tekmovale v “offline” zaključku 14. 4. 2018 v Cityparku Ljubljana, kjer bomo tudi dobili zmagovalca turnirja Gaming brez izgovorov!

Na dogodku bo prisotnih 10 vrhunskih računalnikov, pripravljenih za takojšnje igranje, seveda pa lahko s sabo prinesete tudi svoje miške ali tipkovnice.

Nobena izmed štirih najboljših ekip ne bo odšla praznih rok, saj smo poskrbeli za bogate nagrade, ki so sledeče:

1. mesto: Denarna nagrada 300 € + 12-mesečna naročnina Telekomovega paketa NEODVISNI B v vrednosti 250 € + 500 € v materialnih nagradah (te bodo znane 7 dni pred dogodkom)

2. mesto: Denarna nagrada 200 €  + 500 € v materialnih nagradah (te bodo znane 7 dni pred dogodkom)

3. mesto: Denarna nagrada 100 € + 300 € v materialnih nagradah

4. mesto: Materialne nagrade v vrednosti okoli 100 €

Za prijavo na Counter-Strike: Global Offensive turnir kliknite spodnji gumb “registracija”, prijavnina pa znaša simboličnih 10 €.

REGISTRACIJA

FIFA18 turnir

Športni navdušenci lahko sodelujete v turniju FIFA18.

Ta bo potekal na PlayStation 4 konzolah, ki bodo prisotne na samem dogodku Gaming brez izgovorov, seveda pa lahko prinesete tudi svoj priljubljen kontroler. Število prostih mest je omejeno na 128 igralcev, svoje mesto na turnirju pa rezervirate po plačilu prijavnine, ki znaša simboličnih 10 €.

Tudi tu smo poskrbeli za lepe nagrade, ki si jih bo razdelilo 8 najboljših:

1. mesto: Denarna nagrada 100 € + 12-mesečna naročnina Telekomovega paketa NEODVISNI B v vrednosti 250 € + 300 € v materialnih nagradah (te bodo znane 7 dni pred dogodkom)

2. mesto: Denarna nagrada 50 € + 12-mesečna naročnina Telekomovega paketa NEODVISNI B v vrednosti 250 € + 120 € v materialnih nagradah (te bodo znane 7 dni pred dogodkom)

3. mesto: Denarna nagrada 50 € + 120 € v materialnih nagradah

4. do 8. mesto: Materialne nagrade v vrednosti okoli 30 €

Za prijavo na FIFA18 turnir kliknite spodnji gumb “registracija”, kjer lahko najdete tudi podatke o pravilih ter kontaktih glede dodatnih vprašanj.

REGISTRACIJA

A to še ni vse …

Zabavno ne bo samo tekmovalcem, saj smo poskrbeli tudi za aktivnosti izven samega tekmovanja. Preizkusiti bo moč tudi virtualno resničnost, saj bomo postavili par postajic, opremljenih z napravami Oculus Rift ter HTC Vive. Obiskovalce bo zabaval tudi popularni streamer Pero Martić, ki bo na dogodku prenašal v živo, igral FIFO18 ter se celo preizkusil v komentiranju iger Counter-Strike: Global Offensive ter FIFA18.

Veseli bomo čim večjega obiska, tako tekmovalcev kot obiskovalcev, in upamo, da s tem dogodkom pokažemo, kako se je igričarska ponudba v Sloveniji razživela. Hkrati se zahvaljujemo UVI Chair ter Telekom Slovenije, ki sta poskrbela za bogate nagrade in brez katerih dogodek sploh ne bi bil možen.

Še enkrat vsi lepo vabljeni in upamo, da se vidimo v čim večjem številu.

Za več informacij obiščite glavno stran dogodka, vsa vprašanja pa lahko naslovite na [email protected] ali pa obiščete naš Discord kanal, kjer se lahko tudi povežete z drugimi igralci.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime