Po ogromni posodobitvi je No Man’s Sky ena najbolj igranih iger na Steamu

Ime No Man’s Sky je zagotovo pri marsikomu zapisano v spomin, verjetno pa na igro ne nosite ravno lepih spominov. Špil je obljubljal ogromno, dostavil pa zelo malo, zato je za marsikoga veljal za eno večjih razočaranj leta 2016.

Pred kratkim smo objavili novico, kjer je jasno, da je razvijalec pridno delal na ogromni posodobitvi, imenovani NEXT, ki naj bi ime No Man’s Sky v igričarsko zavest končno zapisala z zlatimi črkami.

Trud se jim je izplačal, saj je nedavno razvijalec Hello Games na Twitterju objavil ponosno izjavo, saj naj bi zaradi posodobitve NEXT No Man’s Sky postala ena najbolj igranih iger tako na PC-ju kot na Xbox One ter PlayStation 4. Razvijalec je zraven pripel še sliko, kjer je moč videti na Steamu 10 najbolj igranih iger, med njimi pa No Man’s Sky zaseda častitljivo šesto mesto. Na sliki je lepo razvidno, da je igra svoj višek dosegla pri 60.000 istočasnih igralcih, a številka je od takrat pošteno narasla in ob času pisanja sedi pri številki 93.782.

Če želite igri ponuditi še eno priložnost, je sedaj odličen čas za nakup, saj je trenutno znižana za 50% na 27.49€ in je trenutno tudi najbolj prodajan naslov na Steamu!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime